REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Čia taip pat spausdinama naujausių knygų apžvalga, ŠMC ir užsienio galerijų renginių kalendorius, kiekviename numeryje pristatomas specialiai sukurtas meninis projektas.
6-ajame „ŠMC interviu“ numeryje skaitykite pokalbį apie naują Frankfurto meno akademijos galeriją su jos direktoriumi, garsiu meno filosofu ir kuratoriumi Danieliumi Birnbaumu. Meno institucijų problematiką gvildena ir kitas šio numerio svečias – provokatyvusis skulptorius Mindaugas Navakas, šturmuojantis Vilniaus dailės akademijos tvirtovę. Karštiems meno institucijų, meno istorijos ir politikos klausimams skirtas dvi tarptautines konferencijas žurnalo puslapiuose apžvelgia dailės kritikas Giedrius Gulbinas ir vengrų mokslininkas Gáboras Riederis.
Tradicinėje skiltyje „Svetur“ pristatomas prestižiniame Frankfurto kunstvereine parodytas naujausias Artūro Railos projektas. „Post scriptum“ rubrikoje spausdinamas pokalbis rekonstruoja ir interpretuoja ne tik visuomenės, bet ir saugumo tarnybų dėmesio sulaukusią „Pro-testo“ laboratorijos akciją. Tuo tarpu skiltyje „Žmonės“ prisimenami du skandalingiausi praeitų metų meno kūriniai Lietuvoje. Ant „Bibliotekos“ lentynos guli nauja Alfonso Andriuškevičiaus knyga, o knygos autorius dalyvauja kryžminėje apklausoje. Tarp šio numerio puslapių taip pat rasite jauno menininko Gintaro Didžiapetrio sukurtą atviruką.
„ŠMC interviu“ rasite Šiuolaikinio meno centre. Žurnalas platinamas nemokamai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų