REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tie, kurie prieš du metus lažybų punktuose spėjo, kad "Žalgiris" laimės "Eurolygą", Brazauskas bus pagautas vagiant, o Nesakyk Mamai! iširs, šiandien gali parduoti žemę. Grupė gyva ir net vaisinga, tam yra įrodymų. O šį penktadienį "riot" religijos išpažinėjams vyrai prisistatys visu trankumu, su stalu puotai, dideliu krepšiu dovanoms (nepriimami tik pinigai) ir tortu įdarytu klounu.

REKLAMA
REKLAMA

"Atrodo kaip kokie penki", guodėsi panorėjęs nepaminėtu išlikti nekalbiausias grupės narys poilgiais plaukais, dirbantis radijo stotyje. "Ypač pastarasis pusmetis, kai prasidėjo užsienis, remiksai ir kulinarijos pamokos." Pastaruoju metu įtemptai remiksuojanti kitus atlikėjus grupė gali pasigirti, naujausiu darbu - Kissy Sell Out legendinės electro dainos "Her" remiksu. Taip pat ir ką tik adresu myspace.com/nesakykmamai pasirodžiusį jau labai garsių New Young Pony Club "Ice Cream" perdirbinį. Abu singlai išleidžiami liepą įrašų kompanijose „Lavolta“ ir "Modular“. Beje, šalia Metal On Metal „Ice Cream“ versijos išdidžiai bus įrašytas ir šviežias Soulwax remiksas, o „Her“ b-pusėje skers DJ Touche iš Wiseguys darbas.

REKLAMA

"Per tuos du metus sugebėjom (sumoje) priaugti kokius penkis kilus, išgerti apie 200 litrų degtinės, pasimylėti su maždaug...", staiga mįslingas pašnekovas užsikerta ir pradeda pasakoti apie savo naują hobby - monetų mėtimą į miesto fontanus, ir tik smarkiai subartas, grįžta prie vakarėlių temos. "Svarbiausia, kad mus jau išgirsta ir užsienyje - koncertų ateinančiais mėnesiais smarkiai daugės, BBC Radio 1 va jau groja, kelios grupės siūlo remiksuotis. Tiesa, už lietuvius geresnių reiverių niekur nėra."

REKLAMA
REKLAMA

Metal On Metal nariai klegėdami juokėsi, kad per porą metų perskaitė nemažai spaudos pranešimų apie klubinį gyvenimą prikelti besiruošiančius naujus vakarėlius, deja, paprašyti prisiminti mėgstamiausius renginius, vyrai sutarė tik dėl slaptų pasirodymų vasarą, kažkur Neringoje. Į tėvystę linkusį narį sukrėtė Legowelt ir Nazareth koncertai, o kitas išskyrė Beastie Boys ir Daft Punk koncertus, deja, vėliau prisipažino juose dar nebuvęs.

Ryškia renginio dalimi bus keleto draugų paruošti kūriniai - šeši berniukai pagros po vieną ypatingą dainą, skirtą antram Nesakyk Mamai! gimtadieniui, po planuojama niekada daugiau nebemiegoti.

Klubiniai sprogmenys "Nesakyk Mamai!" kartu su Kym Wild, Manfredu ir Miss America startuoja 22h, šį penktadienį, Gravity.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų