REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš visų žiniasklaidos pastabų, pasakytų apie Didžiosios Britanijos princesę Dianą, turbūt skaudžiausi buvo bulvarinės spaudos komentarai esą ji turinti antsvorio, interviu televizijai sakė jos sūnus princas Williamas (Viljamas).

REKLAMA
REKLAMA

"Kažkas pasakė, kad ji turi celiulitą. Kaip nuolat visuomenės akyse esanti moteris ji taip stengėsi ir buvo tokia žavinga, visada sporto salėje", - televizijos NBC vedėjui Mattui Laueriui (Matui Loeriui) sakė Williamas.

REKLAMA

"Manau, kad kiekviena moteris pasibjaurėtų tais žmonėmis, sėdinčiais už savo stalų ir tai komentuojančius. Buvo daug kartų, kai mes turėjome ją raminti ir kartoti, kad ji yra pati puikiausia", - sakė princas.

Interviu su 24 metų Williamu ir jo 22 metų broliu Harry (Hariu) buvo įrašytas praėjusį mėnesį Londone.

Harry televizijai NBC teigė, kad jų motinos populiarumas neblės, kol žiniasklaida ja domėsis.

"Tiesą sakant, nemanau, kad (jos populiarumas) kada nors išblės. Žmonės visada ja žavėsis", - sakė Harry.

REKLAMA
REKLAMA

"Tuo pačiu metu daug žmonių tuo maitinasi ir galiu pridurti, kad be reikalo", - pažymėjo Williamas.

"Bijau, kad visada bus žmonių, kurie norės pasipelnyti", - sakė jis.

Šio interviu dalys buvo parodytos per NBC laidą "Today" pirmadienio rytą ir buvo pakartotos per "Dateline NBC" pirmadienio vakarą.

Princesė Diana žuvo 1997 metų rugpjūčio 31-ąją kartu su savo palydovu Dodi al Fayedu (Dodžiu Fajedu), kai jų automobilis, persekiojamas motociklais važiavusių paparacų, rėžėsi į vieną Paryžiaus tunelį. Per šią autoavariją taip pat žuvo jų vairuotojas Henri Paulis (Anri Polis).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liepos 1 dieną, kurią Dianai būtų sukakę 46 metai, Londono Vemblio stadione įvyks princų rengiamas koncertas, skirtas jų motinos atminimui. Per šį koncertą turi pasirodyti tokie atlikėjai kaip Eltonas Johnas (Eltonas Džonas), "Duran Duran", Rodas Stewartas (Rodas Stiuartas) ir Tomas Jonesas (Tomas Džounsas).

Kiek anksčiau paskelbtose interviu ištraukose princai teigė, kad po jų motinos žūties laikas ėjo labai lėtai.

Williamas atskleidė, kad nebuvo nė dienos, kai jis nepagalvotų apie ją ir jos žūtį, o Harry tvirtino iki šiol tebesvarstantis, kas įvyko tą tragišką naktį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų