REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai bus paskutinis mano pasirodymas be vestuvinio žiedo“, - juokiasi žinomas diskžokėjas, birželio pabaigoje vesiantis lietuvaitę. Joninių išvakarėse, šį šeštadienį, klube „Gravity“ įvyks išskirtinis r'n'b bei hip hop muzikos koncertas „One Man Army – Coming Soon“, skirtas pristatyti būsimo Sezzy debiutinio albumo dainas.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį plokšteles iškeisiantis į mikrofoną Sezzy jau senokai kalbėjo apie netrukus išeisiantį debiutinį savo albumą „One Man Army“. Deja, prognozuojamu hitu tapsiančio kompaktinio disko pasirodymas iš vasaros pradžios buvo nukeltas į rugsėjį. „Nors albumas jau visiškai baigtas įrašinėti, tam buvo daug priežasčių. Pirmiausia norėjau, kad su juo iš karto pasirodytų ir video klipas, kuris bus filmuojamas šią vasarą. Be to, kaip jau įprasta po albumo išleidimo turėtų sekti koncertinis turas, tačiau šią vasarą aš neturėsiu tam laiko“, - pasakoja atlikėjas.

REKLAMA

 Antrus metus klube „Gravity“ vykstanti labai sėkminga r'n'b bei hip hop muzikai skirta vakarėlių serija „Dirty G“ birželio 23 d. vienai dienai taps „gyva“. „One Man Army – Coming Soon“ renginyje bus pristatytos dainos iš būsimo albumo bei keletas kūrinių ir remiksų, kurie bus išleisti atskiroje Sezzy kompaktinėje plokštelėje, pavadinimu „2Hot“. Scenoje be garsiojo diskžokėjaus, netrukus scenas užkariausiančio ir kaip vokalisto pasirodys ir jo brolis Lil'Ice.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po šio renginio Sezzy kelioms savaitėms išvyks į Antaliją, kur bus švenčiamos jo vestuvės. Taip pat šią vasarą jau suplanuotas ne vienas jo pasirodymas už Lietuvos ribų – Olandijoje, Belgijoje, Vokietijoje bei Turkijoje. Į „Gravity“ populiariausias r'n'b muzikos diskžokėjas Lietuvoje sugrįš tik liepos 21 d.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų