REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiesčio konservatoriai buria frontą prieš šiukšles į namus tempiančius asmenis, pranešė Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyrius.

REKLAMA
REKLAMA

TS frakcijos Klaipėdos miesto tarybos atstovai ragina visas miesto politines jėgas aktyviau tramdyti į savo butus šiukšles nešančius žmones.

REKLAMA

Tokį raginimą Klaipėdos konservatoriai paskelbė po žiniasklaidoje pasirodžiusios informacijos, kad vaiko teisių apsaugos tarnybai pavyko išspręsti Žalgirio gatvės 15 ojo namo gyventojus kamavusią problemą.

Gerą pusmetį šio namo gyventojai mindė įvairių valdžios institucijų duris, negalėdami pakęsti iš kaimynės buto sklindančios smarvės, užplūdusių tarakonų. Žalgirio gatvės gyventojus įkaitais laikė vieno buto kaimynės sūnus, kuris į butą tempė šiukšles ir kitus nereikalingus daiktus. Įvairios valdžios institucijos atsisakė padėti gyventojams, motyvuodamos tuo, kad trūksta reikalingų įstatymų ir negali priverstinai išvežti šiukšlių.

REKLAMA
REKLAMA

Žalgirio gatvės penkioliktojo namo gyventojai kreipėsi pagalbos į Tėvynės sąjungos atstovus miesto taryboje. Šią problemą kuravęs frakcijos atstovas Kęstutis Gabšys parašė paklausimą administracijos direktoriui A.Každailevičiui. Gavęs savivaldybės atsakymą K.Gabšys susitiko su Klaipėdos m. sveikatos apsaugos skyriaus vedėja J.Asadauskiene, sanitarijos poskyrio vedėja N.Gendviliene, taip pat pačiu administracijos direktoriumi A.Každailevičiumi, su kuriais aptarė galimus šios problemos sprendimo būdus.

Klaipėdos savivaldybės atstovų duomenimis Klaipėdos mieste yra apie 30 panašias problemas keliančių asmenų, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų