REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Infobalt" bus ir šį rudenį, tik ne visiems

Nors lankytojų skaičius drastiškai mažėja, informacinių technologijų paroda "Infobalt" bus rengiama ir šiemet, praneša „Verslo žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ji vėl keičia kryptį: organizatoriai palaidojo viltį sudominti masinį lankytoją ir dabar orientuosis į tikslinę publiką - verslą, mokslo institucijas.

REKLAMA

Asociacija „Infobalt“ pranešė, kad šiais metais spalio 25–27 d. Vilniuje, Lietuvos parodų centre „Litexpo“ vėl vyks paroda „Infobalt“, skirta ITT technologijoms, elektroninėms paslaugoms ir elektronikai.

Šiemet organizatoriai dar kartą keičia parodos koncepciją.

Vietoj pernykščio šūkio „Supertechnologijos ir pramogos visiems“ šiemet parodos šūkis bus „Inovatyvios informacinės technologijos verslui ir mokslui“.

REKLAMA
REKLAMA

„Pernai buvo paskutiniai metai, kai bandėme orientuotis į masinį lankytoją, tačiau rezultatai parodė, kad masinio lankytojo laikai praėjo, mat IT naujovės mases pasiekia kitais kanalais, todėl šiemet keičiame kryptį“, - sakė asociacijos „Infobalt“ projekto vadovas Gintaras Krušinskas,

Pasak jo, šių metų paroda, anot jo, bus orientuota į „tikslinį lankytoją“,- verslo klientus, mokymo įstaigas, į tuos, kurie žino, ko jiems reikia, rašo „Verslo žinios“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų