REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oro bendrovė „airBaltic” gegužės mėnesį iš Vilniaus oro uosto skraidino 54,6 tūkst. keleivių – 45 proc. daugiau nei pernai, kai aviakompanijos paslaugomis naudojosi 37,6 tūkst. keliautojų. Oro bendrovė bendrai iš Rygos ir Vilniaus oro uostų praėjusį mėnesį sulaukė 178,8 tūkst. keleivių – 50 proc. daugiau nei tuo pačiu metu 2006 m.

REKLAMA
REKLAMA

Per pirmuosius penkis 2007 m. mėnesius „airBaltic“ iš Vilniaus skraidino 198,2 tūkst. keleivių – 20 proc. daugiau, palyginus su tuo pačiu laikotarpiu 2006 m., kai šios kompanijos lėktuvais keliavo 164,9 tūkst. žmonių. „airBaltic“ iš Vilniaus ir Rygos sausį-gegužę skraidino 668,3 tūkst. keleivių – 34 proc. daugiau nei pernai.

REKLAMA

„Mūsų prognozės pasitvirtino – balandis ir gegužė buvo sėkmingi, kaip ir planavome. Nauji reisai į Briuselį, Ciurichą ir Pietų Europos miestus sulaukė didelio populiarumo. Keliautojai suskubo pasinaudoti gera proga nuvykti savaitgaliui ar atostogoms į Ispanijos kurortą – Malagą, Katalonijos sostinę Barseloną, Italijos miestus Romą, Milaną bei kitas poilsiui puikiai tinkančias vietas. Ateinantys mėnesiai bus dar intensyvesni, nes jau šią savaitę pasiūlysime klientams dar geresnes skrydžių į Berlyną, Miuncheną ir Ciurichą kainas“, – teigė „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Vilniaus oro uosto gegužės mėnesį „airBaltic“ lėktuvai skrido 980 kartus, o sausį-gegužę – 3995 kartus. Praėjusį mėnesį oro bendrovė iš viso atliko 3342 skrydžius, o tai yra 28 proc. daugiau nei praėjusiais metais, kai buvo įvykdyti 2621 skrydžiai. Per pirmuosius penkis mėnesius „airBaltic“ skrydžių skaičių padidino iki 13 192 – tai 23 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu 2006 m.

Oro bendrovės lėktuvų salonų užpildymas gegužę sudarė 61 proc. Lėktuvai, skrendantys iš Vilniaus, šiuo laikotarpiu buvo užpildyti 62 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų