REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visais laikais moters nekaltybė buvo didžiulis turtas ir vertybė. Laikai keičiasi ir šiandien skaistybę sauganti  20-metė neretai tampa pajuokos objektu. “Dainiaus“ studijoje - intriguojanti diskusija „Ar nekaltybė vertybė?“, kurioje savo nuomonę išsakys žymūs Lietuvos žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelio pažinčių svetainių įkūrėjas ir savininkas Radvilas Bubelis teigia, kad „nekaltybė moterims vertybė, o vyrams bėda“. Tačiau šis pašnekovas patvirtina , jog internetinėse pažinčių svetainėse skelbiasi nemažai vyrų, siūlančių nemažus pinigus už merginos skaistybę.

REKLAMA

LNK projekto „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Solveiga jau ilgą laiką gyvena su striptizo šokėju Laimonu. Jai šis vyras buvo pirmas ir ji teigia, jog nekaltybės praradimas buvo tarytum meilės įrodymas, tačiau prieš žengdama šį žingsnį ilgai mąstė.

Grupės „Mango“ narė Lina įsitikinusi, jog meilė ir mylėjimasis yra neatsiejami dalykai , todėl skaistybės ilgai saugoti neverta, tik reikia žinoti, ar tavo mylimasis yra tas žmogus, su kuriuo tave sies ilgalaikiai ryšiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tikrą galvosūkį žiūrovams užduos „Olia lia lia“ mergaitė Kristina. Ji kviečia spėlioti: ar trejus metus gyvendama su draugu ji tebėra skaisti?

Dainininkas Natas, ilgą laiką draugavęs su konservatyviomis pažiūromis į skaistybę pasižyminčia karaimų kilmės dainininke Viktorija ir šiandien teigia, jog jo būsima žmona bus tik nekalta mergina.

Drąsi ir intriguojanti pokalbių laida „Dainius“ šeštadienį 17.50 val. per LNK

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų