REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vytis Nivinskas - vienas ryškiausių nūdienos džiazo muzikų, jo kontrabosas neria i garsų pasaulį, atskleisdamas neįtikėtinai plačias šio instrumento galimybes.

REKLAMA
REKLAMA

Jei reiktų akademiškai apibūdinti Vytį, tiktų tokia formuluotė - “brandus muzikinis mąstymas, technikos meistriškumas, garso sodrumas bei ekspresyvumas”, bet tai galbūt ir  svarbiausi, bet tikrai ne visi bruožai, išskiriantys šį atlikėją.

REKLAMA

Jis, ir jo kontrabosas, lyg suaugę į viena ir ištirpsta muzikoje, jie tampa garsu, ir  nepakartojamas jo boso skambesys pasiekia lyg iš pasamonės, net nesusimąstant, iš kur sklinda šis garsas. Kai Vytis groja solo, šis pojūtis išlieka, o kontraboso melodijos skamba lyg akompanimentas tylai...

Džiazo muzikos projektų autorius, atlikėjas ir rengėjas, šiandien yra vienas geidžiamiausių partnerių įvairiausios sudėties ansambliuose.

REKLAMA
REKLAMA

Vyčio Nivinsko kontrabosas kalbins saksofonus, mušamuosius ir fortepijoną.
Vyčio draugų ilgai pristatinėti nereikia,  net ir nelabai išprususiam džiazo muzikos klausytojui saksofono patriarcho ir mokytojo Petro Vyšniausko pokalbiai su savo mokiniais Liudu Mockūnu ir Janu Maksimovičiumi, prie kurių prisijungs ir jaunieji pianistas Dmitrijus Golovanovas ir perkusininkas Marijus Aleksa bei žinoma pats Vytis, turėtų tapti išties gurmaniška džiazo puota.

Vakaro vedėja – aktorė, džiazo dainininkė Brigita Bublytė.
Improvizacijos užsimerkus - birželio 7d. (ketvirtadienį) 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje (Vilniaus g. 30)

Bilietais prekiauja www.bilietai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų