REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudas rengia raudoną kilimą "Posh ir Becksui"

Buvęs Anglijos futbolo rinktinės kapitonas ketvirtadienį paskelbė, jog pasirašys penkerių metų 248 mln. JAV dolerių (664 mln. litų) vertės sutartį su Los Andželo klubu "Galaxy" ir vasarą paliks "Real Madrid" komandą.
"Galaxy" rungtyniauja aukščiausiojoje JAV futbolo lygoje MLS.
Žinią, kad saugas ir jo žmona Victoria "Posh Spice" Beckham persikelia gyventi į Los Andželą, itin džiaugsmingai sutiko apie pramogų verslą rašantys žurnalistai, kurie nekantriai laukia atvykstant vienos labiausiai pasaulyje fotografuojamų porų.
"Becksas (Beksas) ir Posh (Poš) persikels į JAV, suteiks mums daugiau medžiagos", - savo tinklalapyje skelbia "Us Magazine".
Apie tai rašoma ir "People Magazine" svetainėje: "Tai oficialu: Posh ir Becksas persikelia į LA".
Šią žinią paskelbė netgi apie kino pramonę rašantis dienraštis "Variety".
"Futbolo žvaigždė, viena žinomiausių pasaulio garsenybių, vyksta į Holivudą", - rašoma "Variety" tinklalapyje.
Seniai sklandė gandai, kad D.Beckhamas su žmona ketina persikelti į Los Andželą, kur futbolininkas 2005-aisiais įkūrė savo futbolo mokyklą.
Pora neseniai užmezgė draugystę su Holivudo žvaigžde Tomu Cruise'u (Tomu Kruzu) ir jo žmona Katie Holmes (Keiti Holms). Tuo tarpu Bradas Pittas (Bradas Pitas), kaip teigiama, pernai prašė D.Beckhamo pamokyti žaisti futbolą jo gyvenimo draugės, aktorės Angelinos Jolie (Andželinos Džoli) įsūnį Maddoxą (Madoksą).
D.Beckhamas yra vienas iš nedaugelio futbolininkų, kurį pažįsta Amerikos visuomenė, nors 2002-aisiais, kai JAV kino teatruose turėjo pasirodyti kultinis britų filmas "Smūgiuok kaip Beckhamas" ("Bend It Like Beckham"), kino studijų bosai Amerikoje svarstė galimybę pakeisti juostos pavadinimą, nes būgštavo, kad žiūrovai gali nežinoti tokio futbolininko.
Popkultūros studijų profesorius Robertas Thompsonas (Robertas Tompsonas) iš Sirakūzų universiteto suabejojo tuo, jog D.Beckhamas yra toks žymus, kad paskatintų Amerikos visuomenę labiau domėtis futbolu.
"Prieš įtikindamas Ameriką įsimylėti futbolą, jis turi įtikinti ją įsimylėti Davidą Beckhamą, - sakė jis. - Nesu tikras, kad čia jis yra tokia pat didelė įžymybė, kaip kitose šalyse".
"Jei apklaustumėte šimtą žmonių Jungtinėse Valstijose, jie pasakytų, kad neseniai Britney Spears (Britni Spirs) pasirodė naktiniuose klubuose be apatinių kelnaičių. Tačiau nesu tikras, kad jie galėtų pasakyti, kurioje futbolo komandoje žaidžia Davidas Beckhamas", - sakė R.Thompsonas.
"Žmonės žino apie Beckhamą. Tačiau čia jis nepriklauso aukščiausiai garsenybių lygai", - pridūrė jis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų