REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tomas Delininkaitis kitą sezoną nebeužsivilks Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempiono Vilniaus "Lietuvos ryto" marškinėlių. Komandos vadovai nusprendė nebepratęsti sutarties su 24 metų 190 centimetrų ūgio atakuojančiu gynėju.

REKLAMA
REKLAMA

Interneto svetainės "Lrytas.lt" žiniomis, krepšininkui dar prieš sezoną ir sezono viduryje buvo siūloma pratęsti kontraktą, tačiau T. Delininkaitis šio pasiūlymo atsisakė. Klubo vadovai trečią kartą sutarties nebesiūlys.

REKLAMA

T.Delininkaitis LKL čempionate pelnydavo po 8,8 taško ir atkovodavo po 1,9 kamuolio per rungtynes. ULEB taurės turnyre krepšininkas į varžovų krepšį įmesdavo po 6,6 taško bei atkovodavo po 2,2 kamuolio.

"Lietuvos ryto" krepšinio klubas pasirašė ilgalaikį kontraktą su Vilniaus "Sakalų" ekipos gynėju Simu Buterlevičiumi.

18 metų 199 cm ūgio Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos auklėtinis - Vilniaus klubo žingsnis į ateitį.

REKLAMA
REKLAMA

S. Buterlevičius pradės rengtis sezonui su "Lietuvos rytu", o ar pateks į pagrindinę sudėtį, priklausys ir nuo žaidėjo, ir nuo to, kuriame turnyre - Eurolygos ar ULEB taurės - žais vilniečiai.

Kitą sezoną "Lietuvos ryte" turėtų žaisti ir 20-metis 195 cm ūgio gynėjas Ernestas Ežerskis, kurį sostinės komanda buvo paskolinusi Klaipėdos "Neptūnui".

Vilniaus klubo vadovai paneigė gandus, kad "Lietuvos rytas" veda derybas su kitu "Neptūno" krepšininku Michailu Anisimovu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų