REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos tik pasibaigus LKL sezonui, Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė informacija, jog keturis sezonus Vilniaus "Lietuvos ryto" komandoje rungtyniavęs netrukus 25 gimtadienį švęsiantis 190 cm ūgio gynėjas Tomas Delininkaitis paliks sostinės ekipą ir gali išvykti į Kauno "Žalgirį".

REKLAMA
REKLAMA

Pats krepšininkas apie galimą komandos pakeitimą kalbėti nenorėjo, tačiau į keletą Krepsinis.net žurnalisto klausimų atsakė.

REKLAMA

Yra kalbų, kad ruošiatės pakeisti komandą, ar tai tiesa?

Į kokią komandą? Nieko negirdėjau.

Šiais metais baigiasi kontraktas su "Lietuvos rytu", ar klubas siūlo pratęsti jį?

Kol kas dar nenoriu apie tai kalbėti. Mano sutartis su Vilniaus komanda baigiasi birželio pirmą dieną, todėl iki tol laukiu ir nesijaudinu.

Vis dėlto manipuliacijų dėl jūsų ateities jau yra nemažai. Norite pasakyti, kad viskas yra netiesa?

Visa tai yra paleistos antys ir aš dar nieko nežinau. Kai tapsiu laisvuoju agentu, galėsime pažiūrėti, ar "Lietuvos rytas" siūlys pratęsti sutartį, ar nesiūlys.

REKLAMA
REKLAMA

Ar norėtumėte likti "Lietuvos ryte"?

Be abejo, norėčiau. Klubo vadovai žino, kad noriu likti. Manau, kad mano ateitis priklauso ne tik nuo norų, bet ir nuo trenerio sprendimų, kokios jo kito sezono vizijos ir planai.

* * *

Tuo tarpu komandos generalinis direktorius Jonas Vainauskas Krepsinis.net žurnalistui teigė, jog su T.Delininkaičiu sutartis nebus pratęsta. "Negalime būti nuo kažko priklausomi. Kadangi jis anksčiau atsisakė mūsų pasiūlymo, žiūrėdami į ateitį pasirašėme sutartį su Martynu Gecevičiumi. Todėl tas klausimas buvo labai lengvai išspręstas. Jeigu jis laukia pasiūlymo, jis jo nesulauks. Mes su Tomu taip ir kalbėjome, jis žinojo, kad pasiūlymo gali ir nesulaukti."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

* * *

Šį sezoną T.Delininkaitis sužaidė 25 LKL rungtynes ir vidutiniškai per 17 minučių pelnydavo 8,8 taško, atkovodavo 1,9 kamuolio bei atlikdavo 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

ULEB taurės turnyre krepšininkas sužaidė 16 susitikimų ir viduriniškai per 18 minučių pelnydavo 6,6 taško, atkovodavo 2,2 ir perimdavo 1,3 kamuolio bei atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų