REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį (birželio 2 d.) „Siemens“ arenoje koncertuosiantis Ozzy Osbourne bus pačios geriausios sportinės formos. Siekdamas surengti kuo įspūdingesnį koncertą, roko scenos veteranas atsigabens dviratį-treniruoklį, padėsiantį tinkamai pasiruošti koncertui Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasaulinio garso žvaigždės neretai pageidauja išskirtinių dalykų, tačiau kol kas dažniausiai susidurdavome su pikantiškais virtuvės ir maisto pageidavimais. Iki šiol nėra buvę, kad koks nors artistas ar grupė į Lietuvą atsigabentų nuosavą treniruoklį“, - sakė Giedrė Žemaitienė, Ozzy Osbourne rengiančios firmos „Effectus“ direktorė. „Mus džiugina profesionalus Ozzy Osbourne ir jį lydinčios komandos požiūris į koncertą Vilniuje. Bilietus įsigiję muzikos gerbėjai gali tikėtis nepamirštamo šou“.

REKLAMA

Neseniai išleistą naują solo albumą „Black Rain“ pristatantis Ozzy Osbourne teigia, kad tai pirmasis įrašas, kurį jis įrašė nebūdamas apsvaigęs nuo alkoholio ar narkotikų. „Iki šiol be svaigalų nebuvau įrašęs nė vieno albumo. „Black Rain“ yra pirmas mano „blaivas“ darbas, todėl juo labai didžiuojuosi“, - sako Ozzy Osbourne, kuris jau dvejus metus nevartoja jokių kvaišalų.

Daugiau nei 40 metų muzikuojantis buvęs heavy metal grupės „Black Sabbath“ vokalistas Ozzy Osbourne anksčiau ne kartą turėjo problemų su nevaldomu potraukliu alkoholiui ir narkotikams. Atlikėjo gerbėjai žino ne vieną legendomis apipintą faktą, kai paveiktas svaigalų Ozzy Osbourne krėsdavo tikras beprotybes. Kalbama, kad po savaites trukusių linksmybių muzikantas yra vietoj kokaino uostęs skruzdes. Kartą paveiktas svaigalų Ozzy Osbourne vos nenužudė savo žmonos ir vadybininkės Sharon, kurią norėjo pasmaugti.

Ozzy Osbourne pasirodymą Vilniaus „Siemens“ arenoje rengia bendrovė „Effectus“, užsiimanti verslo ir viešųjų renginių organizavimu. Bendrovė jau surengė tokių pasaulinio lygio žvaigždžių kaip „Depeche Mode“, „Simple Minds“, Stingo, Philo Collinso, „Simply Red“, „Deep Purple“, „Nazareth“, Suzi Quatro, „Smokie“, „The Sweet“, Dimos Bilano, „t.A.T.u“, „Pet Shop Boys“, Toto Cutugno ir kitų žvaigždžių koncertus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų