REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Vasario 15 dieną „Litexpo“ parodų centre, kai visi dar bus įkaitę nuo meilės ir jau bus juntama laisvę simbolizuojančios šventės nuotaika, renginyje „Pro-duce: Love & Freedom“ gros net penki ypatingi šokių muzikos atstovai.
Pasak organizatorių pranešimo spaudai, salėje dominuos raudona ir balta spalvos, iš aukštai visą salę nušvies galingos lazerių šviesos, skraidys balti balandžiai ir euforijos pagautos supsis meile prisirpusios širdys.
Pastarieji metai – Armin Van Buuren triumfas pasaulyje. Per 2006 metus šio diskžokėjaus įdirbis ir kūrybiškumas populiariausiame šokių muzikos žurnale “DJmag” skelbiamame kasmetiniame TOP 100 iškovojo jam antrąją vietą ir balsų skaičiumi pralenkė Tiesto. Pasirodymo metu Lietuvai jis pristatys savo albumą “10 Years”.
Dviejų kompaktinių plokštelių kompiliacija - tai dovana gerbėjams, siejama su jo debiutinio singlo “Blue Fear” pasirodymu, kurį prieš 10 metų į savo grojamų ir leidžiamų kūrinių sąrašą paėmė Sasha ir Johnas Digweedas.
Muzika stipriai smogs nuo pat renginio pradžios, nes erdvę užpildys ir didele energijos doze visus išjudins jau gerai žinomas bei daug liaupsinimų susilaukęs diskžokėjas iš Olandijos, DJ Remy.
2001 ir 2002 metais laimėjęs geriausio Olandijos diskžokėjaus apdovanojimus, šis nepriekaištingų “mixų” virtuozas išleido ir nemažai kūrinių, kuriuos noriai remiksuoja tokios pasaulinio lygio žvaigždės kaip Jamesas Holdenas, Barry Gilbey, Sanderis Kleinenbergas ir kt. Šiuo metu DJ Remy prisijungė prie transo muzikos genijaus Armino Van Buureno ir padeda jam pristatinėti naująją kompiliaciją “Armin van Buuren – 10 Years”.
Omid 16B  diskžokėjo pristatyti jau nereikia. Lietuvaičių numylėtinis, kuris ne kartą linksmino publiką ne tik Kaune bei Vilniuje, bet ir pajūryje, šį kartą sužinojęs, kad yra kviečiamas atvykti į tokį renginį, nutraukė savo planus pailsėti Australijoje.
Lietuvai ir jos žmonėms simpatizuojantis Omid 16B šį kartą ruošia kitokį, dvi šventes ir atmosferą atitinkantį setą. Dažniausiai savo kūrybos kūrinius grojantis diskžokėjus bei prodiuseris ir dabar konsultuoja bei padeda kurti muziką įvairioms pasaulinio lygio žvaigždėms.
“Kai kurie diskžokėjai ir prodiuseriai laiko pirštus “ant pulso” – Omid16 yra pulsas. Muzika teko jo venomis”, – sakė Lesley Wrightas, “DJmag” redaktorius.
Kastis Torrau ir Andy Lau - patyrę Lietuvos diskžokėjai, kurių pastovus darbas kartu pastūmėjo juos toliau kilti į naujas aukštumas. Šiuo metu pasinėrę studijoje prie naujų kūrinių kūrybos, šie du vyrukai toliau skinasi savo kelią į plačiuosius vandenis.
Neužilgo Kasčio Torrau miksus bus galima išgirsti muzikos madas diktuojančioje ir visame pasaulyje plačiai žinomoje interneto radijo stotyje “Protonradio”. Tai dar vienas rimtas žingsnis šio nenuilstančio atlikėjo karjeroje po to, kai praėjusiais metais jis buvo priimtas į “Global Underground” šeimą ir yra jos atstovas Lietuvoje.
Ne ką mažiau nusipelnęs Lietuvos šokių muzikai yra ir jau gerai žinomas vardas Andy Lau. Ryralio “Sultry blue” dainos prodiuseris ir bendraautorius ir toliau tęsia savo odisėją į klausytojų širdis. Vienoje scenoje su Tiesto grojęs ir kartu su Virus J, Golden Parazyth ir Jazzyvile apšildęs „Underworld“, jis toliau ruošia stebinti klausytojus savo kūryba.
Šiam vakarui du lietuvaičiai nežada nenusileisti pasaulinio lygio žvaigždėms. PingPongu žadantis groti duetas savo muzikoje įkūnys žodį „laisvė“, o kad šis jų pasirodymas nenueitų perniek, vėliau bus galima jį ir parsisiųsti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų