REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuotykių kupina diena. Ir net jų ieškoti patiems visiškai nereikės – jie patys jus susiras. 

Nuotykių kupina diena. Ir net jų ieškoti patiems visiškai nereikės – jie patys jus susiras. 

REKLAMA

Avinas

Rytas gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte. Nepraleiskite progos pasinaudoti netikėtomis aplinkybėmis, nelauktu susitikimu, išgirsta naujiena, tik venkite ilgalaikių įsipareigojimų: galite apsigauti.

Tauras

Rytas geras poilsiui, apmąstymams, bet jei mėginsite staigiai ką nors sutvarkyti, tik nuotaiką sau bei aplinkiniams sugadinsite. Palaukite iki pavakarės ir tada imkitės svarbesnių sumanymų.

Dvyniai

Galite jausti nerimą be aiškios priežasties. Iš tiesų šiandien svarbi atida: neskubėkite niekuo žavėtis, priimti atsakingų sprendimų. Tiesa, galima priimti gautus dalykinius pasiūlymus, atidedant galutinį atsakymą vėlesniam laikui.

Vėžys

Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti, ieškokite trūkumų. Šiandien verta ne tik patylėti, bet ir kitų nuomonės mažiau klausyti. Pasistenkite (ypač antrą dienos pusę) nesivelti į ginčus, niekam nieko neįrodinėti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas. Reikalams tvarkyti palankus laikas iki pietų. Vėliau tik laimėsite, jei vengsite susitikimų su svarbiais asmenimis ar būsite santūrūs.

REKLAMA

Mergelė

Geriausia iki pavakarės niekam į akis nekriti, niekur neskubėti, ant nieko nepykti. Jei iš karto reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje. Neskubėkite apsispręsti: nepasiduokite aplinkinių raginimams, spaudimui.

Svarstyklės

Nuo ryto būsite kupini entuziazmo bei ryžto, bet tai nereiškia, kad galima drąsiai mėginti savo laimę. Iki pietų palankus metas tvarkyti reikalus, kai nereikia daug bendrauti, įsipareigoti.

Skorpionas

Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose, tik venkite daryti skubotas išvadas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tai neblogas laikas narplioti dvejones: būsite pakankamai objektyvūs bendraudami su aplinkiniais ir griežti sau. Nesutarimams priežasčių pakaks, tačiau rasti pretekstą kompromisui nebus lengva.

Ožiaragis

Susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis, apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite.

Vandenis

Rytas palankesnis, tad jei gresia nemalonus pokalbis, verta susitikti su jums antipatiškais asmenimis ryte. Iki pavakarės gana naudingas metas.

Žuvys

Net jei esate kupini ryžto viską išsakyti antrajai pusei, dabar netinkamas laikas mesti iššūkį. Kita vertus, būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti, ko reikia, ir pasirinkti ką nors viena.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų