REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Elegantiškoji dizainerė Audronė Bunikienė kaip reikiant nustebino savo gerbėjus. Laikui nepavaldi moteris džiaugiasi Lietuvą užklupusiu sniegu.

Elegantiškoji dizainerė Audronė Bunikienė kaip reikiant nustebino savo gerbėjus. Laikui nepavaldi moteris džiaugiasi Lietuvą užklupusiu sniegu.

REKLAMA

62-ejų moteris pasipuošė maudymosi kostiumėliu, juodomis elegantiškomis pirštinėmis, akiniais nuo saulės ir šokio žingsneliu išbėgo į savo kiemą.

„Grūdinamės“, – po vaizdo įrašu brūkštelėjo A.Bunikienė.

 

Naujienų portalas tv3.lt susisiekė su garsia dizainere, optimistiškumo ir energijos nestokojanti A.Bunikienė tikina, kad jokios paslapties nėra.

„Mano šeimos moterys buvo lieknos ir valgydavo, ką nori, tai genetika. Aš pati valgau ką noriu ir kiek noriu, kad ir vakar prisikepiau spurgų ir suvalgiau jų kilogramą“, – juokiasi moteris.

„Aišku, genetika nieko nepadėtų, jei gulėčiau ant sofos priešais televizorių. Aš gyvenu dideliu tempu, net sekundei neišstoviu vietoje, jei yra pertraukėlės tarp klienčių, aš lekiu paravėti, iš ryto būnu viename Lietuvos gale, vakare jau kitame. Visur lakstau, visur manęs pilna, net atostogauti man labai sunku, pavargstu nuo nieko neveikimo. Aš kaip tas arklys, kuo daugiau krauna, tuo daugiau vežu“, – šypteli A.Bunikienė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris juokėsi, kad tikriausiai vardas lėmė jos energingumą: „Aš esu audra – Audronė. Skaičiau vieno psichologo straipsnį, kad duodamas vardas labai daug savybių duoda, tai manau, mano vardas viską pasako.“

REKLAMA

Grūdintis pradėjusi dizainerė prisipažino, kad šaltis jai nelabai patinka: „Man visuomet šalta, aš mėgstu šilumą, bet pas mane sode toks grožis lauke, lyg pasakoje, galvoju „Audružėle, eik grūdintis“. Aplinka mane motyvuoja ir suteikia energijos.“

Paklausta, ar maudosi eketėje, moteris juokėsi: „Nežinau ar išdrįsčiau, nors niekada nesakyk niekada.“

„Džiaugiuosi, kad mes to sniego paragavom. Prieš kelias dienas pakėliau akis į dangų ir paprašiau, kad turėtume sniego. Pasidžiaugėme sniegu visi. Kaip gera, kad galime džiaugtis keturiais mėtų laikais, smagu, kad yra ta kaita“, – šyptelėjo A.Bunikienė.

REKLAMA
REKLAMA

Geros nuotaikos nestokojanti moteris prisipažino, kad liūdėti jai nebūdinga: „Aš visuomet sakau, ko nori, tą ir susikuri. Atsikeliu rytais ir sakau sau „Audrute, kokia nuostabi dar viena diena išaušo, tik tu ja dar gražiau nutapyk“, viską mes patys galime pasidaryti ir džiaugtis nebūtinai dideliais dalykais.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų