REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Eminemas (nuotr. SCANPIX)

JAV reperis Eminemas daugelį metų turėjo keblius santykius su savo motina Debbie. Atlikėjas žinomas dėl repavimo apie savo vaikystę ir praeities patirtį, o įtempti santykiai su mama dažnai buvo aktuali tema.

22

JAV reperis Eminemas daugelį metų turėjo keblius santykius su savo motina Debbie. Atlikėjas žinomas dėl repavimo apie savo vaikystę ir praeities patirtį, o įtempti santykiai su mama dažnai buvo aktuali tema.

REKLAMA

48 metų žvaigždė gimė 1972 m. spalio mėnesį Deborah Nelson ir Marshall Bruce Mathers Jr. šeimoje.

Kai jo tėvai išsiskyrė, Eminemas ir Debbie persikėlė ir nuo to laiko retai būdavo viename name ilgiau nei metus ar dvejus.

Prasidėjus šlovei, Eminemas neslėpė, kad jo vaikystė buvo sunki ir savo dainose dažnai minėdavo ir mamą.

1999 m. kūrinyje „My Name Is“ jis repuoja: „Aš ką tik sužinojau, kad mano mama vartoja daugiau kvaišalų (angl. dope) nei aš. Aš jai pasakiau, kad užaugsiu garsiu reperiu. Padarysiu įrašą apie narkotikų vartojimą ir skirsiu jai“.

Tais pačiais metais Debbie padavė jį į teismą dėl  šmeižto ir už tai norėjo gauti 10 milijonų dolerių (8,3 milijono eurų), rašo „Mirror“.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Eminemo advokatas Paulas Rosenbergas paskelbė tokį pareiškimą: „Eminemo gyvenimas atsispindi jo muzikoje. Viskas, ką jis pasakė, gali būti patvirtinta kaip tiesa. Tiesa yra absoliuti gynyba siekiant pareikšti ieškinį dėl šmeižto. Šis ieškinys nėra netikėtas Eminemui. Jo motina grasino paduoti jį į teismą nuo to laiko, kai pasisekė pirmasis jo kūrinys.

REKLAMA

Tai viso gyvenimo įtemptų santykių tarp jo ir motinos rezultatas. Nepaisant to, vis tiek skaudu, kai motina paduoda jus į teismą, todėl ieškinys bus nagrinėjamas tik teisiniais kanalais“.

Teisminiai ginčai baigėsi 2001 m., o Debbie gavo 25 tūkst. dolerių (20,7 tūkst. eurų), tačiau beveik visi gauti pinigai atiteko jos advokatui.

Tačiau nuorodos į jo ir mamos santykiu tuo neapsiribojo ir 2002 m. „Cleanin 'Out My Closet“ jis teigia, kad motina kenčia nuo Münchauseno sindromo ir vertė jį patikėti, kad jis serga visą gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Dainoje „My mom“ jis išsakė, kad jo motina turi priklausomybę nuo diazepamo ir, kai jis buvo vaikas, barstydavo šiuos vaistus ir ant jo maisto.

Dainos žodžiai skamba taip „Vanduo, kurį gėriau, mano lėkštėje buvo žirnių, ji jo pabarstė tiek, kad pagardintų mano kepsnį“, o vėliau jis teigė, kad taip jis ir tapo priklausomu nuo diazepamo.

Debbie neigė Eminemo kaltinimus.

Per interviu „Inside Edition“ ji pasakė: „Jis buvo labai lepinamas. Viską, ko jis norėjo, tą ir turėjo. Išleisdavau dėl jo ir paskutinius centus. Turėkite omenyje, kad jis buvo mano vienintelis vaikas keturiolika metų“.

2008 m. ji išleido memuarus „Mano sūnus Maršalas, mano sūnus Eminemas“, kuriame kalbėjo ir apie Eminemo auklėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau po daugelio metų Debbie buvo diagnozuotas krūties vėžys ir įtampa tarp motinos ir sūnaus šiek tiek sumažėjo.

Eminemas 2013 m. išleido dainą „Headlights“, kurioje jis mini savo praeitį su mama, tačiau šį kartą teigiamai.

Jis repuoja apie kelis dalykus, tačiau svarbiausi yra meilė jai, atleidimas ir atsiprašymas, kad viskas nuėjo per toli.

Šiuo metu Debbie yra ištekėjusi už savo vyro Johno Briggso, turi tris anūkus ir gyvena patogiai, turėdama beveik milijono dolerių vertės turto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų