REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
„Tunelis“  (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiam savaitgaliui siūlo įdomias laidas vaikams ir suaugusiems, populiarius serialus ir puikius filmus.

5

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiam savaitgaliui siūlo įdomias laidas vaikams ir suaugusiems, populiarius serialus ir puikius filmus.

REKLAMA

Šeštadienis (01 16)

10.00 val. per TV6 laida „Autopilotas“. Kokie automobiliai rieda mūsų gatvėmis? Ko galima tikėtis iš ką tik rinkoje pasirodžiusių naujienų ir kas pristatyta paskutinėse pasaulinėse parodose? Laidoje automobilių mėgėjams – praktiniai patarimai, automobilių vertinimas ir viskas, kas susiję su automobilių sportu.

10.30 val. per TV8 „Neįtikėtina, bet tiesa“. Įdomus ir jaudinantis laidų ciklas moksleiviams bei šeimai, tyrinėjantis, kaip gamta padarė įtaką mūsų šiuolaikiniam gyvenimui. Sužinokite, kaip milijardus metų trunkantys gamtos procesai dramatiškai keičia žmonių gyvenimus. Laidos šeimininkai, dešimties metų gamtininkas Robertas Irwinas ir moksliukė Isabel Yamazaki, savo aistrą gamtai derina su patraukliais mokslo faktais.

19.30 val. per TV3 smagusis savaitgalio šou – „galvOK“. Šį kartą studijoje – žavi atlikėjų pora – Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis. Kuriam iš jų geriau seksis rasti atsakymus į suktai smagius žaidimo klausimus?

REKLAMA
REKLAMA

Go3 – siūlo serialus. Kultinis serialas „Prakeikti“ grįžta. Naujajame serialo sezone Koganų šeimoje išbandymai nesibaigia. Fredas Koganas išsižada jį išdavusio sūnaus Slimo ir bando prikelti griūvančią verslo imperiją. Po sprogimo likęs gyvas Slimas mėgina stotis ant kojų ir pradėti gyenimą iš naujo. Netikėtas įvykis iš pagrindų pakeičia Marko ir Levio gyvenimus. Pinigai, išdavystės, kerštas, meilė – nauji šeimos likimo puslapiai.  https://go3.lt/series/prakeikti,serial-1024432 

REKLAMA

Kitas siūlomas serialas – „Tunelis“ itin didelio populiarumo Latvijoje sulaukęs originalus Go3 serialas, pasakojantis apie garsųjį pabėgimą iš Jelgavos kalėjimo 1994 m. Jame vaidina ir Lietuvos aktorius Žilvinas Tratas.

Sekmadienis (01 17)

18.10 val. per TV8 mistinė drama „Emos Fylding archeologinė mįslė. Kartesnė už mirtį”. Archeologės Emos Fylding ir jos bičiulio, federalinio tyrimų biuro agento, Džimo Konerio laukia nauja byla. Nunuodyta archeologų asociacijos prezidentė, iš muziejaus pavogtas archeologinis artefaktas. Ar šie nusikaltimai susiję? Kas, kaip ir kodėl juos įvykdė? Tirti nusikaltimą bičiuliams padės senas Emos pažįstamas. Tačiau agentui Koneriui toks bendras tyrimas nelabai patiks...

REKLAMA
REKLAMA

19.30 val. TV3 kvies nusikelti į stebuklingą pasakų pasaulį. Jaukiam vakarui su šeima – visiems puikiai žinomos pasakos „Pelenė“ – „Disney“ ekranizacija. Pasakiško grožio filme pamatysite vieną garsiausių pasakų – be tėvų likusios Pelenės istoriją. Praradusi mamą ir apsigyvenusi su naująja tėvo žmona bei jos dukterimis, galiausiai Ela – toks tikrasis Pelenės vardas – lieka gyventi tik su jomis. Mergaitę pamotė laiko už tarnaitę, netikros seserys šaiposi ir engia. Ela, nors ir skriaudžiama, atranda šviesos savo gyvenime ir džiaugiasi smulkmenomis. Tačiau jos burtininkė krikštamotė įsitikinusi, kad Ela verta kur kas daugiau. Pasitelkusi magiją, krikštamotė parūpina viską, ko reikia tikrai princesei vykti į pokylį rūmuose. Šventėje Ela iškart sužavi princą, bet laikydamasi krikštamotės nurodymų, dingsta iš puotos lygiai dvyliktą. Princas pasiryžta rasti ją sužavėjusią merginą...  https://fb.watch/2-KfecguFi/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

22.00 val. per TV6 NBA rungtynės. Čikagos „Bulls“ – Dalaso „Mavericks“

Go3 kviečia žiūrėti romantinę komediją „Importinis jaunikis“. Gražuolė Kotryna (akt. Gabrielė Martirosian) grįžta į gimtuosius namus ruoštis vestuvėms ir supažindinti tėvų su savo išrinktuoju prancūzu Fransua (akt. Filipe Gabrielis). Tačiau konservatyvių pažiūrų merginos tėvas, vietinio daržovių verslo savininkas Cibulskis (akt. Mindaugas Capas), išsiuntęs dukrą į mokslus Prancūzijoje tikrai nesitikėjo, kad jos išrinktasis širdies chirurgas – visai ne Europos karališkosios giminės aristokratas, o egzotiškos išvaizdos ir karšto kraujo jaunuolis. Santūriam lietuviui nesuprantamos nei Fransua per kraštus trykštančios emocijos, nei jo būdas, nei šukuosena – žentą jis įsivaizdavo visai ne taip! Šoko ištiktas tėvas įvairiais būdais stengiasi atkalbėti dukrą nuo lemtingojo „taip“, o vestuvių dienai nenumaldomai artėjant, daugėja ir įvairiausių nesusipratimų bei keistų sutapimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų