REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams trečiadienis gali pažerti tam tikrų išbandymų, visgi, tinkamai įvertinus situacija, galite išvengti problemų.

Zodiako ženklams trečiadienis gali pažerti tam tikrų išbandymų, visgi, tinkamai įvertinus situacija, galite išvengti problemų.

REKLAMA

Avinas

Ar jūs ieškote universalaus sprendimo? Ar norite pagaliau viską suprasti, išsiaiškinti? Šiandien teisingai nujausite savo tolimas perspektyvas, tiesa, nesistenkite kuo daugiau nuveikti.

Tauras

Jūsų galimybės šiuo metu apribotos: reikalai nesitvarkys taip greitai, kaip norėtųsi. Kuo paprastesnį, kuklesnį sprendimą pasirinksite, tuo bus geriau.

Dvyniai

Mėginkite suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, o išdavikai išsiduos. Tačiau kol kas nesistenkite ką nors keisti. Stebėkite ir kaupkite informaciją.

Vėžys

Keista, introvertiška diena, kai nugrimztama giliai į praeitį, kai atsiribojama nuo laikinų, praeinančių dalykų. Nesiimkite nieko rimto ir svarbaus, nešvaistykite tuščiai jėgų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Impulsyvūs sprendimai tik dar labiau supainios reikalą, o tai gali jus nustumti į praeitį. Vis dėlto atkaklesnio būdo liūtams verta pakovoti už save, svarbų reikalą, tik greitų rezultatų nelaukite.

REKLAMA

Mergelė

Geros manieros, mielos dovanėlės bendraujant daug ką reikš. Kaip visada, lengvai ir nepastebimai priversite aplinkinius sukrusti, padėti išspręsti kilusias problemas. Galimi ir netikėti naudingi pasiūlymai.

Svarstyklės

Optimistinis mąstymas bus itin naudingas, tiesa, nedalykite jokių konkrečių pažadų ir neprisiimkite įsipareigojimų (nepraraskite kuklumo dorybės). Galite susidūrę su svarbia informacija, įdomiais pasiūlymais ir nesugebėti to įvertinti, tad neskubėkite sakyti „ne“.

Skorpionas

Nurimkite, dėl nieko neišgyvenkite, tai laukimo metas, kada kaupiamos jėgos, patirtis. Su visais būkite tik gražiuoju, ir palengva reikalai susitvarkys taip, kaip reikia.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Sugrįžta geri darbai, šviesūs linkėjimai, kadaise mylėti žmonės. Seni ryšiai, seni nuopelnai padės. Pasistenkite, kad visą dieną jus lydėtų puiki nuotaika, tuomet jį išliks visą mėnesį.

Ožiaragis

Nieko rimta neplanuokite ir nesiimkite. Nesutikite su jums užkraunamomis papildomomis pareigomis. Savo darbus atlikite atidžiau: padarytų klaidų iš karto nepastebėsite, tad raskite patikimą asmenį, galintį jus patikrinti, pakonsultuoti.

Vandenis

Nesistenkite dabar ko nors pradėti ar keisti veikloje. Tiesa, tai proga išspręsti ankstesnius nesusipratimus su darbo partneriais, taip pat ginčus su antrąja puse.

Žuvys

Kiek įtemptas metas, kai neverta imtis pavojingų, rizikingų darbų. Jei šiandien kas nors nepavyks, nesijaudinkite, po kelių dienų bus lengviau.

Beje, neatliktas darbas ar užmirštas pažadas gali tapti kliuviniu, tad pagrindinį dėmesį skirkite visiems nebaigtiems reikalams sutvarkyti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų