REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jonavietis Visvaldas Leonavičius kreipėsi į Kėdainių ligoninės medikus, išreikšdamas jiems didelę padėką už suteiktą pagalbą.

Jonavietis Visvaldas Leonavičius kreipėsi į Kėdainių ligoninės medikus, išreikšdamas jiems didelę padėką už suteiktą pagalbą.

REKLAMA

Pateikiame vyro išsakytas mintis:

„Gerbiami Kėdainių ligoninės COVID-19 skyriaus medikai, į Jūsų globą patekau likus bemaž porai savaičių iki Kalėdų, po to, kai namuose, Jonavoje, nuo COVID-19 gydžiausi net keliolika dienų.

Nors per visą gydymosi namuose laiką niekaip nepavyko įveikti vis pakylančios aukštos temperatūros, kelis kartus iškviesti greitosios medikai menkai tegalėjo  pagelbėti – nedusau, tad aukšta temperatūra ir itin prasta savijauta nebuvo pakankama priežastis vežti mane į ligoninę.

Galiausiai pasidarė taip sunku kvėpuoti, jog, rodės, mano dienos suskaičiuotos. Vėl teko kviestis greitukę. Šį kartą – sėkmingai. Mano būklė buvo jau tokia, kad be ligoninės neapsieisi, bet... Jonavos ligoninėje nebuvo vietų.

REKLAMA
REKLAMA

Greitosios medikai nedelsdami mane atgabeno į Kėdainių ligoninės COVID-19 skyrių.

Gerbiami Kėdainių medikai, slaugytojos ir visi gerieji žmonės, dirbantys Kėdainių ligoninės COVID-19 skyriuje, nuoširdžiai Jums dėkoju ir žemai lenkiuosi už Jūsų pasiaukojantį darbą, už begalinį atsidavimą pacientams, už žmogiškumą, atjautą ir gebėjimą išlikti aukščiausio lygio profesionalais net ir tokiomis sudėtingomis sąlygomis.

REKLAMA

Ačiū Jums už tai, kad padėjote įveikti man mūsų visų nematomą priešą, atimantį daug jėgų ir sveikatos. Ačiū, kad sugrąžinote mane šeimai. Ir nors ligos pasekmes dar jaučiu, jaučiuosi sveikas tik Jūsų pastangų dėka.

Jums – didžiausia mano pagarba, padėka ir nuoširdūs sveikatos linkėjimai kasdien atliekant patį sunkiausią ir pavojingiausią darbą kovojant su COVID-19“, – teigė jis.

Straipsnio autorius – Visvaldas Leonavičius. 

Šatlinis: www.rinkosaikste.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų