REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiam savaitgaliui siūlo naują laidą „Tylūs geradariai. Tvarumo istorijos“, išskirtinį Džordanos Butkutės filmą-koncertą „Labirintas“ ir puikius filmus „Vagiliautojai“ bei „Alisa Veidrodžio karalystėje“.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiam savaitgaliui siūlo naują laidą „Tylūs geradariai. Tvarumo istorijos“, išskirtinį Džordanos Butkutės filmą-koncertą „Labirintas“ ir puikius filmus „Vagiliautojai“ bei „Alisa Veidrodžio karalystėje“.

REKLAMA

Šeštadienis (01 09)

11.30 val. per TV3 ir 12.00 val. per TV3 Play – nauja laida „Tylūs geradariai. Tvarumo istorijos“. Visi norime gyventi geriau ir kokybiškiau, tuo pat metu tausojant aplinką, kurioje gyvename. Tačiau ne visi žinome, kaip tai įgyvendinti. Dažnai nė nesusimąstome, kad net kasdieniškose situacijose galime rūpintis mus supančiu pasauliu, prisidėti prie klimato atšilimo mažinimo, gyventi tvariai, pilnavertiškai ir taupiai. Laida „Tylūs geradariai. Tvarumo istorijos“ ir jos vedėjas aktorius Leonardas Pobedonoscevas kiekvieną savaitę lankys dėmesio vertus pašnekovus, kurių gyvenimo būdas ir patirtys skatins žiūrovų norą rinktis tvarų ir draugišką aplinkai gyvenimo būdą. 

19.30 val. smagusis savaitgalio šou – „galvOK“. Šį kartą studijoje – grupės „Twosome“ vaikinai. Kaip jiems seksis rasti atsakymus į suktai smagius žaidimo klausimus?

REKLAMA
REKLAMA

22.40 val. TV3 kviečia žiūrėti sukrečiantį japonų režisieriaus H. Koreeda filmą „Vagiliautojai“. Jis Kanų kino festivalyje pelnė pagrindinį prizą – Auksinę palmės šakelę, taip pat buvo vienas žiūrimiausių mūsų kino festivalio „Kino pavasaris“ filmų. Juosta pasakoja, kaip stokojanti pinigų šeima vagiliauja parduotuvėse. Grįždami namo po vienos iš vagysčių, tėvas ir sūnus gatvėje randa sušalusią mažą mergaitę. Šeima nusprendžia priglausti keturmetę, kurios kūnas nusėtas prievartos žymėmis. Filmas privers susimąstyti apie gyvenimo pasirinkimus ir laimę.

REKLAMA

9.30 val. per TV6 laida „Statybų gidas“. Sukate galvą, kaip išsirinkti tinkamą būstą? Planuojate statybas, bet nežinote nuo ko pradėti? Visus atsakymus rasite „Statybų gido“ laidoje. Praktinius patarimus, kaip tvarkytis statybose, kokias medžiagas rinktis, kokį būstą nuomotis ar pirkti, kada tinkamiausias metas investuoti į nekilnojamąjį turtą žiūrovai išgirs iš įvairių šios srities specialistų. Laidoje ekspertai pasakos ir apie žmonėms galvos skausmu tampančius teisinius dalykus, pavyzdžiui, nuomos sutartis, pirkimo-pardavimo sandorius. „Statybų gidas“ žvalgysis ir po įvairiausių tipų namus ir butus, o besidomintys įspūdinga architektūra ar istoriniais pastatais pamatys gražiausias Lietuvos bažnyčias, dvarus ir kitus statinius.

REKLAMA
REKLAMA

15.30 val. per TV8 laida „Tik tai, kas tikra“ – laida apie tikrą, nepagražintą gyvenimą mūsų miestuose ir miesteliuose. Laida rodys, kuo gyvena žmonės Lietuvoje, kokias problemas ir kaip sprendžia, o įkvepiančios istorijos atskleis, kodėl jie pasirinko gyventi ir dirbti čia. Ir kodėl jiems ta tikrovė – gera.

Go3 – siūlo išskirtinį Džordanos Butkutės koncertą–kino filmą „Labirintas“. Tai Išskirtinis Džordanos filmas-koncertas, kuriame nėra užkulisių ir atskleidžiamas visas filmavimo procesas, ir gyvai atliekamos naujausio albumo „Labirintas“ dainos. Įvairiausiais emociniais labirintais savo gyvenime ėjusi dainininkė Džordana Butkutė neseniai patyrė dar vieną įsimintiną jausminę kelionę nuo beprotiškos idėjos iki įspūdingo rezultato. Apleistoje Palemono keramikos gamykloje buvo nufilmuotas unikalus muzikinis kino filmas, kuriuo atlikėja pristato naujausių dainų albumą „Labirintas“. Mistinėje, industrinėje erdvėje susprogsta poproko energijos bomba, instrumentaliai sukuriamas stulbinančios jėgos muzikinis vakarėlis, o jo centrinė ašis – Džordana kiekvienoje dainoje nuoširdžiai apnuogina savo jausmus, kuriuos jautriai ir profesionaliai įamžino kino režisieriaus Justino Krisiūno suburta komanda. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienis (01 10)

15.00 val. per TV8 laida „Sveikatos medis“, tai – tarsi televizinis žurnalas, kurio tikslas – svarbios, naudingos, aktualios ir pačios naujausios medicininės, farmacinės ir sveikatingumo naujienos. Laidą sudaro 4 rubrikos – „Sveikatos naujienos“, „Ačiū, daktare“, „Vaistininkas pataria“ ir „Gyvenkime sveikai“ – tad kas savaitę laidoje bus apžvelgiamas platus temų spektras. Laidos pašnekovai bus ne tik mokslo daktarai, profesoriai ar ministrai, bet ir eiliniai praeiviai gatvėje. Laidos vedėja – daktarė, ilgametė sveikatos laidų vedėja ir kūrėja Irena Pivoriūnienė.

19.30 val. TV3 kviečia nusikelti į stebuklingą pasaulį, iš kurio nesinorės grįžti – fantastinis keisčiausių personažų ir neįtikėtinų nuotykių kupinas filmas – „Alisa Veidrodžio karalystėje“. Sužinojusi, kad Stebuklų šalyje vyksta kažkas negero, Alisa (aktorė Mia Wasikowska) išsiruošia aplankyti ten gyvenančius draugus - Baltąjį Triušį, Mėlynąjį Vikšrą, Češyro Katiną ir Išprotėjusį Skrybėlių (aktorius Johnny Deppas). Skrybėliui pasirodo, reikia pagalbos, nes šis pametė savo Esybę. Dabar vargšeliui padėti gali tik metalinis rutulys, saugantis viso pasaulio laiką. Baltoji karalienė Mirana (aktorė Anne Hathaway) išsiunčia Alisą surasti metalinį rutulį. Prasideda veiksmo kupini nuotykiai ir lenktynės su Laiku. Ar pavyks Alisai išgelbėti Išprotėjusį Skrybėlių?

23.00 val. per TV6 NBA rungtynės. Čikagos „Bulls“Los Andželo „Clippers“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų