REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mano žmonos mama nori pavasarį važiuoti atostogauti su abejomis savo dukromis ir trimis anūkais – o mane palikti namie.

Mano žmonos mama nori pavasarį važiuoti atostogauti su abejomis savo dukromis ir trimis anūkais – o mane palikti namie.

REKLAMA

Kūdikiui, kurio dabar laukiamės, tada jau bus trys mėnesiai. Aš manau, kad nesąžininga mane taip atskirti šiuo nelengvu laiku. Man 30, o mano žmonai – 28, tuo tarpu išsiskyrusiai jos mamai – 53. Mano žmonos vyresnė sesuo turi du ikimokyklinio amžiaus vaikus, o jų mama nori, kad jos be savo partnerių praleistų „išskirtinio laiko su šeima“.

Mano svainis sako, kad jis mielai savaitę ramiai pailsės vienas, bet mūsų kūdikis bus tik ką gimęs. Uošvė taip pat reikalauja už atostogas jau dabar sumokėti 500 £ – šiuos pinigus geriau išleistume kūdikio reikmėms. Mano žmona man pritaria, bet jos mama taip pyksta, kad gadina mums visą kūdikio laukimą. Mano uošvienė elgiasi taip, lyg būtų tikras monstras. 

Psichologės patarimas: Suprantu, kad tavo uošvė nori praleisti laiko su šeima. Bet panašu, kad ji to reikalauja netinkamu būdu – ji duoda nurodymus, o ne ieško sprendimų, kurie visiems būtų priimtini. Abu kartu su ja pasikalbėkite. Pasakykite, kad apgailestaujate, jei jai liūdna, bet kad tau atrodo per anksti atsiskirti nuo savo kūdikio. Nuneškite ar nusiųskite jai gėlių. Pasakykite, kad mielai tokį planą apsvarstysite vėliau. Gali būti, kad savaitės tylos ir ramybės tau norėsis anksčiau, nei dabar atrodo, rašo thesun.co.uk

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų