REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis Zodiako ženklams lems apmąstymų apie gyvenimiškus dalykus pradžią. Tiesa, kai kam patariama neskubėti ir nereizikuoti.

Penktadienis Zodiako ženklams lems apmąstymų apie gyvenimiškus dalykus pradžią. Tiesa, kai kam patariama neskubėti ir nereizikuoti.

REKLAMA

Avinas

Puikiai jausitės tvarkingoje, jaukioje aplinkoje. Saugokitės traumų. Tausokite širdį.

Tauras

Šiandien tikra laimė būtų darnūs santykiai su antrąja puse, partneriu, nes jums labai reikės supratingo palaikymo, buvimo poroje jausmo, o vienatvė itin baugins.

Dvyniai

Šiandien daug galvosite apie mirtį, amžinybę, transformacijas. Galbūt labai domins ezoterinės teorijos. Tačiau ir finansinės problemos neduos ramybės, ypač jei ką tik atlikote nuostolingą veiksmą.

Vėžys

Tikriausiai noriai bendrausite, filosofuosite. Kalbos suksis apie dvasinius dalykus, keliones, studijas, politiką. Galite gauti svarbios informacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Beveik visą dieną suksite galvą, kaip planuoti savo gyvenimą, ateitį, kad viskas būtų gerai. Gerumu, diplomatija šiandien daugiau laimėsite nei impulsyviais poelgiais, principais, ambicijomis ar jėga.

REKLAMA

Mergelė

Neblogas metas reikšti simpatiją, meilę, draugiškumą, nes jums bus atsakyta tuo pačiu. Pademonstruosite dosnumą, norėdami padaryti įspūdį ar kažkam padėti.

Svarstyklės

Filosofinis, mistinis ar religinis nusiteikimas išliks visą dieną. Nesinorės jokio šurmulio. Gali kiek duoti žinoti apie save sveikata.

Skorpionas

Būsite nusiteikę improvizuoti, reikšti jausmus bei karščiuotis, išgirdę oponavimą, nepatinkančią nuomonę. Niekur neskubėkite, nerizikuokite, nesielkite impulsyviai.

Šaulys

Šiandien nepraleiskite progos pataisyti pašlijusius santykius. Jeigu jums iš tikrųjų sunku, galite sulaukti nuoširdžios paguodos ir pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Teks nemažai bendrauti ir tai darysite gana noriai. Internete galite susitikti su vaikystės draugais ar kaimynais.

Vandenis

Daug galvosite apie tarpusavio santykius, prarastus žmones, patirtus išgyvenimus. Ne viskas džiugins: atmintyje gali iškilti tai, dėl ko norėtumėte atsiprašyti ar sulaukti atsiprašymo, atleidimo.

Žuvys

Būsite linkę dovanoti šilumą, dėmesį. Jūsų širdyje bus daug vietos meilei, kūrybiniam įkvėpimui. Labiau domins vaikų arba mylimų asmenų interesai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų