REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo Covid-19 mirė Alytaus rajono medikė

Nuo koronaviruso mirė dar viena Lietuvos medikė, praneša Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas. 

Nuo koronaviruso mirė dar viena Lietuvos medikė, praneša Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas. 

REKLAMA

„Dalinuosi liūdna žinia: nuo COVID-19 mirė pirmoji Alytaus rajono medicinos darbuotoja – ilgametė Pirminės sveikatos priežiūros centro Miroslavo ambulatorijos bendrosios praktikos slaugytoja Dalė Gegužienė. Reiškiu nuoširdžią užuojautą šeimai, artimiesiems ir skaudžiai savo kolegės netektį išgyvenančiai rajono medikų bendruomenei“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašo meras. 

„Miroslavo ambulatorija buvo vienintelė a. a. D. Gegužienės darbovietė, čia ji dirbo nuo 1982 m., o pati šiemet būtų minėjusi savo 60 m. sukaktį. Netekome ne tik profesionalios darbuotojos, bet ir jautraus žmogaus, į kurį pagalbos kreipėsi daugelis Miroslavo krašto gyventojų.

Tegul Anapilin ją lydi šviesi atmintis ir mūsų visų pagarba.

Mano žiniomis, slaugytoja užsikrėtė nuo sergančio šeimos nario, pastaruoju metu į darbą nėjo, tad nėra pavojaus, kad liga galėjo išplisti kitiems darbuotojams arba ambulatorijos lankytojams.

REKLAMA
REKLAMA

Saugokime save ir vieni kitus, nes skaičiai yra statistika, o kiekviena netektis – širdies skausmas ir konkretaus gyvenimo drama“, – pranešė A. Vrubliauskas. 

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad per praėjusią parą Lietuvoje nustatytas 1361 naujas koronaviruso atvejis, mirė 25 užsikrėtusieji, pirmadienį pranešė Statistikos departamentas.

Iš viso Lietuvoje registruoti 147 tūkst. 997 COVID-19 atvejai, 77 tūkst. 832 asmenys pasveiko, 67 tūkst. 648 – tebeserga.

Nuo koronaviruso iš viso mirė 1950 žmonių. Statistikos departamentas įspėja, kad mirčių statistika šiuo metu yra revizuojama, o pateikiami skaičiai paimti iš mirties liudijimų.

Mirusiųjų dėl kitų priežasčių asmenų skaičius kol kas nėra pateikiamas.

Praėjusią parą Lietuvoje atlikta 4950 tyrimų dėl koronaviruso, iš viso nuo pandemijos pradžios jų atlikta 1 mln. 657 tūkst. 248.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų