REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia pirmąją sausio savaitę, perskaitę prognozę jūsų Zodiako ženklui. Svarstykles ir Šaulį žvaigždės šią savaitę gali apdovanoti netikėta sėkme meilės srityje. 

Sužinokite, kas jūsų laukia pirmąją sausio savaitę, perskaitę prognozę jūsų Zodiako ženklui. Svarstykles ir Šaulį žvaigždės šią savaitę gali apdovanoti netikėta sėkme meilės srityje. 

REKLAMA

AVINAS. Dėl Marso aktyvumo bus sunku susikaupti, tad darbais, kuriems reikia tikslumo, dėmesio smulkmenoms, verčiau neužsiimkite. Tačiau bus lengva pamatyti situaciją kaip visumą, įvertinti bendrą vaizdą, numatyti, kaip klostysis įvykiai. Tikėtini nesutarimai su kolegomis ir vadovybe, bet savo problemas išspręsite patys. Galimi laikini finansiniai sunkumai, dėl jų teks atidėti planuojamus pirkinius, pramogas ir dovanas. Nenusiminkite: situacija greitai pasikeis į gerąją pusę.

JAUTIS. Dėl Veneros padėties malonumų mėgėjai sulauks daug puikių akimirkų ir staigmenų. Laikas tinkamas ateities planams kurti, juos detaliai apgalvoti. Nieko nepamirškite, atsižvelkite į kiekvieną smulkmeną. Galimybė įgyvendinti planus atsiras labai greitai, tik jos nepraleiskite.Geriau nerizikuoti: šis laikas reikalauja atsargumo net ir smulkmenose. Galimi sandoriai, pirkimai ir svarbios verslo derybos. Galimos netikėtos dovanos, jums rūpinčių žmonių dėmesio ženklai.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Marsas aktyvins jūsų bendradarbiavimą su draugais ir bendraminčiais, tad gyvensite aktyvų socialinį gyvenimą. Galite turėti naujų idėjų, kurių įgyvendinimui pavyks įtraukti savo draugus. Nereikėtų skubėti jų realizuoti: dabar geriau pailsėti, atsigaivinti, pabandyti užbaigti anksčiau pradėtus darbus. Tinkamas laikas analizuoti naujausius įvykius: objektyviai įvertinti savo veiksmus, pastebėti ir ištaisyti klaidas.Būtų naudinga skirti dėmesio dvasiniam pasauliui.

REKLAMA

VĖŽYS. Jupiteriui veikiant, pati didžiausia dėmesio dozė turi būti skiriama vaikams, nepaisant darbo krūvio. Nesvarbu, kas nutiktų, išlikite ramūs, tuomet jums pasiseks ten, kur nepavyksta kitiems. Palankus metas sudaryti sandorius, įskaitant ir didelius. Bus galimybė pelningai investuoti pinigus arba susitarti dėl bendradarbiavimo, kuris atneš didelį pelną. Gali būti viliojančių pasiūlymų dėl darbo pakeitimo; kai kurie entuziastingai imsitės iššūkių ir įdomių projektų.

LIŪTAS. Gana įtemptas metas, paveiktas Saturno. Vargins nuotaikų kaita, būsite linkę susierzinti dėl smulkmenų, aštriai reaguosite į reiškinius, į kuriuos kitu metu nebūtumėte atkreipę dėmesio. Galimi nesutarimai su kolegomis; nors santykiai nepablogės, beprasmiai ginčai užtruks ilgai. Verta grįžti prie kai kurių senų planų bei idėjų ir juos užbaigti. Finansinė padėtis palanki, galimi sėkmingi sandoriai ir pirkiniai. Susitarti su artimaisiais bus kiek sunkiau nei įprastai, tačiau konfliktų galima išvengti.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Neturėtumėte būti atviras nepažįstamiems žmonėms, dalintis planais, kalbėti apie jausmus ir išgyvenimus; santūrumas padės išvengti daugelio nemalonių akimirkų. Merkurijus palankus kūrybinei veiklai, eksperimentams, nestandartinių sprendimų paieškai. Puikias idėjas darbe netrukus bus galima realizuoti. Venkite konfliktų su kolegomis, ginčų su vadovybe. Artimiesiems labiau nei įprastai reikia jūsų dėmesio ir priežiūros. Gali tekti padėti vyresniam giminaičiui.

SVARSTYKLĖS. Marsui veikiant, būsite energingi, ryžtingi, pasirengę pasiekti norimo rezultato. Tačiau kartais ryžtas priverčia pamiršti atsargumą; būtent tokiomis akimirkomis dažnai veikiate taip, kad vėliau tenka gailėtis. Galite išspręsti su nekilnojamuoju turtu susijusius klausimus, pirkti baldus ir buitinę techniką. Galimos pažintys, kurios turės romantišką tęsinį. Mylinčiųjų laukia malonios staigmenos, netikėti dėmesio ženklai. Patartina sumažinti krūvį: šiuo metu galimi negalavimai, tad nepervarkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Marso padėtis byloja, kad dabar paprasčiau atsikratyti žalingų įpročių, numesti svorio ar pradėti reguliariai užsiimti tam tikrais fiziniais pratimais. Svarbiausia, kad išsikeltumėte šią užduotį. Vargu ar pavyks pasiekti reikšmingos sėkmės, nereikia tikėtis proveržio versle, tačiau gerai praleisite laiką, galėsite užbaigti tai, ką pradėjote, išspręsti esamas problemas. Galimi netikėti, bet labai malonūs vizitai – svečiais būsite labai patenkinti. O štai savo romantinio partnerio neverta pernelyg idealizuoti.

ŠAULYS. Dėl Jupiterio labai palankus laikas bendravimui: lengvai rasite bendrą kalbą net su tais, kurių įpročiai, pomėgiai ir požiūris į gyvenimą visiškai nepanašūs į jūsų. Galite kurti planus, susitarti dėl bendrų veiksmų; dabar susikūrusios verslo ir kūrybinės sąjungos bus labai stiprios. Asmeniniuose santykiuose atsiras galimybė ką nors pakeisti į gera, ginčus ir nesutarimus palikti praeityje. Puikus laikas romantiškiems pasimatymams; jie suteiks jums ir jūsų antrai pusei daug teigiamų emocijų.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Saturnas žada daug reikalų ir rūpesčių, teks daryti tai, ko nenorės jūsų širdis, arba bendrauti su nemaloniais, erzinančiais žmonėmis. Nepaisant to, optimizmas ims viršų, tad raskite būdą patikti sau, taip pat paruoškite malonių staigmenų jums brangiems žmonėms. Nepageidautina spręsti su dokumentais susijusių klausimų, lankytis vyriausybės organizacijose ir bendrauti su pareigūnais: visa tai užims daug laiko, o pastangų pareikalaus daugiau nei įprastai. Taip sakant, lėčiau eisi – toliau nueisi.

VANDENIS. Uranui padedant, puikiai dirbsite spręsdami daugybę problemų, greitai surasite išeitį iš nestandartinių situacijų, pasieksite sėkmės ten, kur nepavyko kitiems. Jūsų suvokimai yra tikslūs ir savalaikiai; jų laikydamiesi, pastebimai pasilengvinsite gyvenimą, galėsite išvengti klaidų, dėl kurių vėliau tektų gailėtis. Darbo gali būti daugiau nei įprastai, tačiau nepervargsite, nes dabar turite pakankamai jėgų ir gyvybinės energijos. Tinkamas laikas pirkimams, įskaitant ir neplanuotus – jie bus sėkmingi.

ŽUVYS. Marsas negailės sunkumų, bet jums padės gebėjimas sutarti su žmonėmis, rasti bendrą kalbą su kitokiais nei jūs. Žinote, kada būti tvirtiems ir kada daryti nuolaidas; neleiskite piktnaudžiauti savo gerumu. Atsiras galimybė užmegzti naujas pažintis, kurios bus labai naudingos profesiniu požiūriu. Kai kuriems pasireikš komercinės veiklos talentas. Rimtų problemų galima išvengti, jei išliksite ramūs, nepasiduosite provokacijoms. Stenkitės apeiti aštrius kampus ir su niekuo nesiginčykite

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų