REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir lijundra, įspėja Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir lijundra, įspėja Lietuvos automobilių kelių direkcija.

REKLAMA

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį vietomis nedideli krituliai (daugiausia sniegas), rūkas, lijundra, plikledis, šerkšnas. Žemiausia oro temperatūra sieks nuo 1 iki 5 laipsnių šalčio. 

Šiuo metu pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis yra drėgnų kelių ruožų, tačiau mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai vakarų, rytų ir vidurio Lietuvoje vietomis padengti plonu šlapio, prispausto sniego sluoksniu.

Sudėtingesnės eismo sąlygos yra Kretingos rajone, čia visi keliai dėl besitęsiančių kritulių su šlapio, pažliugusio sniego provėžomis. Akmenės, Telšių ir Raseinių rajonuose eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir siekia iki 250 metrų.

Vakarų ir šiaurės Lietuvoje bei Utenos apskrityje silpnas snygis, vietomis pereinantis į šlapdribą, likusioje šalies dalyje be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį dieną Klaipėdoje apie 1 laipsnį šilumos, Šiauliuose temperatūra neigiama. Panevėžyje, Utenoje debesuota ir  1 laipsnis šilumos, Kaune, Varėnoje, Druskininkuose apie 2.

Artimiausiomis paromis temperatūra bus panaši, tik dar labiau pajusime sustiprėjusio vėjo įtaką.

Pirmadienį Vilniuje, Kaune dieną apie 2 laipsnius šilumos, Klaipėdoje 1. Antradienio dieną didžiuosiuose miestuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje taip pat apie 2 laipsnius šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų