REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekas nesiginčija su tuo, jog vestuvės tikrai yra viena svarbiausių dienų žmogaus gyvenime – būtent dėl tos priežasties nuotakos tikisi, kad viskas bus tiesiog tobula.

Niekas nesiginčija su tuo, jog vestuvės tikrai yra viena svarbiausių dienų žmogaus gyvenime – būtent dėl tos priežasties nuotakos tikisi, kad viskas bus tiesiog tobula.

REKLAMA

Deja, nesunku ir persistengti…

Sukontroliuoti įmanoma ne viską, o ypatingai – ne šventės svečius. Tuo įsitikino ir viena anonime norėjusi išlikti nuotaka, kuri „Reddit“ papasakojo savo patirtį. 

Moteris pasakojo, kad augo didelėje šeimoje, kur viena jos sesuo visuomet turėjo antsvorio, o kitos penkios seserys buvo smulkutės. 

„Niekas mūsų šeimoje su ja nesielgė negražiai dėl jos svorio, tačiau mano mama kelis kartus bandė jai pagelbėti ir siūlė įvairias dietas vien dėl to, kad ji išliktų sveika“, – sakė moteris.

Nuo 18-os nuotakos sesuo vis lankydavosi ligoninėse dėl savo valgymo sutrikimų, tačiau, deja, problemos atsinaujino ir vėl per karantiną. „Prieš pandemiją mano sesuo buvo atsigavusi, atrodė, kad gerai maitinasi. Tikėjausi, kad jai pavyks viso to laikytis, tad nusprendžiau jos pasiteirauti, ar nenorėtų būti pamerge mano vestuvėse“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, kadangi pasaulį sudrebino pandemija, nuotaka savo seserį pamatė tik per Kalėdas.

„Ji buvo priaugusi daug svorio, tikriausiai, apie 10 kilogramų, o tai – labai daug, nes ji yra žema. Tai – didžiulė raudona vėliava, nes kiekvienas toks atkritimas signalizuoja apie dar didesnį“, – toliau pasakojo ji.

REKLAMA

Galiausiai nuotaka nusprendė sesers nebekviesti į savo vestuvių vakarėlį kaip pamergės, jog sesuo nesijaustų nemaloniai.

„Manau, jai geriau nebūti mano pamerge. Tokiu atveju ji galės vilkėti, ką tik nori, būti stora ar plona, pasirodyti arba ne. Tai nepaveiks niekieno dienos“, – toliau kalbėjo ji.

Natūralu, kad tokios naujienos nuliūdino nuotakos seserį, tačiau ji sutiko, kad būti pamerge jai nevertėtų.

„Po Kalėdų parašiau jai paklausti, ar gerai jaučiasi. Ji pripažino, kad jaučiasi blogai dėl savo svorio. Paprašiau jos nebebūti mano pamerge, nes dėl jos rūpinuosi. Ji buvo nuliūdusi, tačiau sutiko“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors nuotakos mama ir kitos seserys tam pritarė, nuotakos tėvas tokio jos elgesio buvo tiesiog sukrėstas, ką jau kalbėti apie pasibaisėjusį sužadėtinį. Būtent dėl šių išsiskyrusių nuomonių, moteris nusprendė pasiteirauti „Reddit“ forumo skaitytojų, kokia jų nuomonė?

„Panašu, kad nuotaka susikoncentravusi tik į save. Gerai, kad jos sužadėtinis mano kitaip“, „Perdėtas rūpinimasis vestuvių nuotraukomis yra tiesiog pasišlykštėtinas. Kodėl vestuvės turėtų būti „Instagram“ įvykis?“ – rašė komentatoriai.

Tiesa, pasitaikė ir kitokių nuomonių. „Galbūt ji nesugebėjo to perteikti gražiai, tačiau jos jausmai tikri. O taip pat, kiekviena moteris svajoja apie tobulą vestuvių dieną“, – rašė kiti komentatoriai.

O kokia jūsų nuomonė?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų