REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomas TV veidas Justinas Jankevičius bei tituluota gražuolė Greta Mikalauskytė 2020-uosius metus baigė be galo romantiškai. Vaikelį kartu auginanti pora susižadėjo.

Žinomas TV veidas Justinas Jankevičius bei tituluota gražuolė Greta Mikalauskytė 2020-uosius metus baigė be galo romantiškai. Vaikelį kartu auginanti pora susižadėjo.

REKLAMA

Tai naujienų portalui tv3.lt patvirtino Greta.

Puikia žinia apie sužadėtuves Greta pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje. Čia buvo matyti įspūdingas žiedas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad 2020-ųjų pradžioje porai gimė sūnelis Leonas. „Greta sveika, Leonas smagus. Jis vienas fainesnių žmonių, kuriuos man teko sutikti gyvenime. Dar nieko nepasakė, o jau yra žiauriai fainas“, – tąkart apie sūnaus gimimą sakė J. Jankevičius.

Apie tai, kad jiedu laukia šeimos pagausėjimo, J. Jankevičius buvo pranešęs laidoje „Gero vakaro šou“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar kiek anksčiau laidoje „Pasaulis pagal moteris“ laiminga pora atviravo, kad abu vaikelio labai laukė.

REKLAMA
REKLAMA

„Justinas savo tėvo pareigą atlieka puikiai, o kai man pačiai reikia pagalbos, skambinu mamai. Bet Justinas viską daro puikiai, o tai, iš tikrųjų, mane nustebino (juokiasi). Tikrai puikiai  susitvarko su savo pareigomis“, – džiaugėsi G. Mikalauskytė.

REKLAMA

Tiesa, pavasarį žinoma moteris neslėpė, kad po karantino į įprastą ritmą grįžti bus kiek sunkiau – ji atviravo itin įpratusi prie to, kad visuomet su vaikeliu padeda ir mylimasis, kuris yra šalia.

„Aš ir išsimiegu, pailsiu, o jis su Leonu išeina kasdien į lauką. Aš turiu 2 valandas laisvas, tad nežinau, kas bus, kai Justinas išeis dirbti, o aš būsiu atpratusi likti viena su vaiku“, – pasakojo Greta.

Vis dėlto daugiausiai gražių žodžių G. Mikalauskytė J. Jankevičiui skyrė tuomet, kai laidos vedėja K. Rimienė pasiteiravo – koks tėtis yra Justinas?

„Geras. Aš gal pribijojau, kad jo dažnai nebus, nes jo toks darbas, kur mes mažai matomės. Jis daug dirba, todėl maniau, kad bus mažiau laiko, gal jis grįš pavargęs, gal bus užsiėmęs. Bet matau, kad viskas visai kitaip, negu kad aš tikėjausi. Justinas yra labai geras ir dėmesingas tėtis. Jis – tobulas. Jis tikrai Leonui yra tobulas tėtis. Negalėčiau įsivaizduoti geresnio“, – besišypsodama sakė Greta, o Justinas ją apdovanojo bučiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų