REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Crystal Harris ir Hugh Hefner, Crystal Harris ir Nathan Levi (tv3.lt fotomontažas)

Žavusis „Playboy“ zuikutis Crystal Harris buvo trečioji „Playboy“ įkūrėjo Hugho Hefnerio žmona. Pora susituokė 2012 metais, per Naujuosius metus ir kartu išbuvo iki pat jo mirties.

10

Žavusis „Playboy“ zuikutis Crystal Harris buvo trečioji „Playboy“ įkūrėjo Hugho Hefnerio žmona. Pora susituokė 2012 metais, per Naujuosius metus ir kartu išbuvo iki pat jo mirties.

REKLAMA

Hughas mirė 2017-aisiais.

Nepaisant to, kad porą skyrė net 60 metų, jiedu viešumoje kartu visuomet atrodė itin laimingi. 

Crystal, kuri savo karjerą pradėjo kaip „Playboy“ modelis ir dalyvavo realybės šou „The Girls Next Door“ 2009 metais, kone iškart ėmė susitikinėti su Hughu.

Įdomu tai, kad prieš savo vyro mirtį, Crystal taip pat susidūrė su sunkia ir paslaptinga liga, kurią sukėlė jos krūtų implantai. Kentėjusi metų metus, galiausiai 2016 metais ji nusprendė, kad metas implantus pašalinti. 2016 metais jai buvo atlikta operacija.

Pasirodo, kad dėl implantų moteris stipriai kentėjo. Jai nuolat skaudėjo nugarą, kaklą ir pečius, dingdavo atmintis, ji nebetoleruodavo tam tikro maisto. Galiausiai ji vos galėdavo pasikelti iš lovos.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai Hughas mirė, ji tapo našle. Hughas mirė sulaukęs 91 metų, tuo tarpu Crystal tebuvo 31 metai. Pastaruosius kelis metus praleido gedėdama, besigilindama į savo sielą ir keliaudama aplink pasaulį. Anot užsienio žiniasklaidos, šitaip moteris stengėsi pasveikti.

REKLAMA

Kai jis mirė, Crystal rašė: „Man dužo širdis. Vis dar negaliu tuo patikėti. Jis buvo Amerikos didvyris. Maloni siela, kuri savo gyvenimu buvo atvira visam pasauliui.“

Šiuo metu Crystal vadina save kelionių tinklaraštininke ir netgi vėl rado meilę. Šįkart tai net 2 metais už ją jaunesnis vyras. Tai – 32 metų erdvėlaivių kūrėjas Nathanas Levi.

Pora apie savo santykius ėmė šnekėti dar 2020-aisiais. Tuo metu jie buvo nufotografuoti ir bevaikštantys Meksikoje. Panašu, kad jų santykiai – išties rimti, mat šiais metais jiedu kartu šventė ir Kalėdas.

REKLAMA
REKLAMA

„Hughas jų romaną palaikytų. Jai buvo sunku rasti kažką, kas atitiktų tą legendą, kokią buvo sukūręs Hughas Hefneris. Tačiau šis vaikinas į jį panašus“, – sakė artimas Crystal šaltinis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad 1971 metais Kalifornijoje H. Hefneris nusipirko „Playboy“ dvarą Los Andželo Holmby Hills rajone už maždaug 1 mln. Šis dvaras buvo paverstas ir Hefnerio namais, ir darbo vieta žurnalo redakcijoms. Tačiau netrukus jis išgarsėjo siautulingais vakarėliais, kurie pritraukė garsiausius Holivudo veidus, rašoma mirror.co.uk.

Hefas reguliariai rengė vakarėlius su savo zuikučiais, ir daugelis jų pateko į istoriją. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aštuntajame dešimtmetyje rokenrolo karalius buvo vienas iš nuolatinių „Playboy“ dvaro lankytojų ir, kaip pranešama, praleido vieną įsimintiną naktį su aštuoniais zuikučiais.

Niekas iš tikrųjų nežino, kas vyko už tų durų, tačiau jo išdaigos taip sužavėjo šeimininką, kad Hefneris užsandarino kambarį ir pavadino jį „Elvis Suite“.

Sakoma, kad tik dainininkui buvo leista apsistoti tame kambaryje ir jis liko uždarytas net po jo mirties.

Taip pat Hefneris buvo didelis gyvūnų mylėtojas ir turėjo nuosavą zoologijos sodą – netgi gavo specialų leidimą laikyti egzotinius gyvūnus.

Tačiau tragedija įvyko po vieno ypač siautulingo vakarėlio dvare, kai kitą dieną viena iš mylimų Hefnerio lamų buvo rasta negyva.

REKLAMA

Gyvūno kūną darbuotojai aptiko kitą rytą, o paslaptis apėmė tragišką lamos žūtį – niekada nebuvo atskleista, kaip gyvūnas nugaišo.

Hefneris liūdėjo dėl lamos praradimo. Tačiau neaiški gyvūno baigtis paskatino Los Andželo pareigūnus atimti jo zoologijos sodo licenciją, todėl daugelis „Playboy“ magnato gyvūnų buvo išvežti.

Lama buvo palaidota specialiose naminių gyvūnėlių kapinėse.

O štai prabangus dvaro baseinas dažnai buvo „Playboy“ vakarėlių akcentas, ypač pagarsėjęs buvo privatus kubilas.

Vanduo buvo reguliariai užpildytas bikiniais apsirengusiomis moterimis ir šurmuliuojančiais vakarėlių svečiais.

Tačiau linksmybės staiga nutrūko po vieno vakarėlio 2011 m., kai po to paslaptingai susirgo 120 vakarėlių lankytojų.

Visi jie kentėjo tuos pačius keistus simptomus, o visuomenės sveikatos pareigūnai tai atsekė iki „Playboy“ dvaro baseinų.

Vėliau buvo nustatyta, kad vanduo buvo užterštas bakterijomis, sukeliančiomis legioneliozę, vieną iš pneumonijos formų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų