REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą Viktorija Strelčiūnaitė į žiniasklaidos akiratį pateko prakalbusi apie stulbinančius pokyčius – ji numetė net 20 kilogramų ir tapo neatpažįstama. Tokios ryškios permainos padėjo susilaukti ne tik dėmesio, bet ir kardinaliai pakeitė jos gyvenimą.

Pirmą kartą Viktorija Strelčiūnaitė į žiniasklaidos akiratį pateko prakalbusi apie stulbinančius pokyčius – ji numetė net 20 kilogramų ir tapo neatpažįstama. Tokios ryškios permainos padėjo susilaukti ne tik dėmesio, bet ir kardinaliai pakeitė jos gyvenimą.

REKLAMA

Kūno formas prižiūrinti ir puikiai atrodanti mergina šiandien gyvena it pasakoje. Kelerius metus mergina gyveno Balyje, o dabar sugrįžo į Lietuvą ir sukūrė verslą. Socialiniame tinkle „Instagram“ Viktorija dažnai dalijasi, kaip atrodo jos dabartinis gyvenimas, o nuostabios nuotraukos pelnė ir didžiulį susidomėjimą. 

Kurį laiką gyvenai Balyje, ar ilgam grįžai į Lietuvą? Ar turi planų gyventi kitur?

Gyvenau Balyje porą metų, nuo pirmų dienų iki dabar, šią vietą laikau ir vadinu antraisiais namais, į kuriuos planuoju sugrįžti, gal net ir labai greitai. Tai nuostabi vieta, įstrigusi mano atmintyje ir palikusi neišdildomą įspūdį. Į Balį sugrįžti visada gera. Negaliu atsakyti, kur gyvensiu ateityje, tai priklauso nuo daugybės dalykų, tačiau, kai tik vėl situacija pasaulyje susitvarkys, norėčiau pamatyti šalis, kurių pažinti dar nėra tekę.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukose matyti, kad esi įsimylėjusi, galbūt grįžai į Lietuvą dėl meilės?

Malonu girdėti, kad tai matosi, šiuo metu esu labai laiminga, atradusi tokį nuostabų žmogų, su kuriuo kuriame gražius santykius. Grįžau dėl kitokių aplinkybių, bet ilgesnio likimo Lietuvoje priežastimi tapo ir tai.

REKLAMA

Esi minėjusi, kad Balyje dirbai influencere ir kitų influencerių agentė, ar tęsi savo veiklą? Galbūt pradėjai kurti kažką naujo?

Ilgą laiką esu susijusi su socialiniais tinklais ir influencerės veikla, nors tai nėra pagrindinė mano veikla, tai daryti man patinka nuoširdžiai, todėl tam skiriu savo laisvalaikį. Agente dirbti neteko, padedu žmonėms ir verslams vesti socialines platformas – redaguoju nuotraukas. Pagaliau įgyvendinau savo senai siektą svajonę, prie kurios visa širdimi dirbau jau ilgą laiką. Pristačiau savo prekinį ženklą Angelix, kuriuo realizuoju save, kurdama drabužius.

REKLAMA
REKLAMA

Tave seka beveik 70 tūkst. sekėjų, ar susilauki komentarų, dėmesio, kitokių nuomonių?

Manau, jog didesnis sekėjų skaičius asmenybės neapibūdina, tai tik parodo, kad žmogus kažką daro, kas patraukia kitų dėmesį, įkvepia arba tiesiog traukia apie jį galvoti. Savo socialinių tinklų platformoje dalinuosi akimirkomis iš savo gyvenimo ir stengiuosi įkvėpti kitus, siekti užsibrėžtų tikslų, įgyvendinti svajones ir visokeriopai save realizuoti, o komentarų susilaukiu visokių, tai neišvengiama, juk nei aš nei mano veikla negali patikti visiems.

Esi minėjusi, kad svajoji būti trenere, ar vis dar sieki šios svajonės, ar pakeitei kita?

Taip! Labai labai ilgai apie tai svajoju, nuo pat tada, kai žaisdavau krepšinį ir labai žavėjausi savo trenere ir pagaliau man pavyko žengti didelį žingsnį - baigiau profesionalius asmeninės trenerės kursus ir turiu diplomą, kuris suteiks galimybę sporto pasaulyje profesionaliai padėti žmonėms ir motyvuoti žengti žingsnį teisinga kryptimi. Studijos suteikė labai daug naujų žinių, leidžiančių mane stebintiems žmonėms patarti tikslingai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ko išmokai gyvendama Balyje ir ko trūksta Lietuvoje? Ko lietuvėms reiktų pasimokyti iš baliečių?

Pasikartosiu, bet svarbiausia, ko išmokau Balyje - vertinti mažus dalykus. Tai labai gražiai atsispindi vietinių gyvenime, kur turėdami mažai, žmonės išlieka pozityvus ir džiaugiasi kiekviena diena. Šiuo sunkiu metu, visiems linkiu daugiau pozityvumo ir pastangų įžvelgti gerus dalykus. Priimti sunkumus kaip pamoką, kuria geriau pažinsite save. Įsigilinti į savo vidinę esybę, stengtis praplėsti savo akiratį ir žinias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų