REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujųjų metų išvakarėse pranešta apie legendinio reperio MF DOOM mirtį.

Naujųjų metų išvakarėse pranešta apie legendinio reperio MF DOOM mirtį.

REKLAMA

Ketvirtadienį apie tai „Instagram“ pranešė jo žmona. Vyrui buvo 49-eri.

„Geriausias vyras, tėvas, mokytojas, studentas, verslo partneris ir draugas, kokio tik galėjau paprašyti“, – „Instagram“ įraše rašė DOOM žmona Jasmine.

„Ačiū už visus dalykus, kuriuos parodei, išmokei ir davei man, mūsų vaikams ir mūsų šeimai. Ačiū, kad išmokei mane atleisti būtybėms ir suteikti dar vieną galimybę nebūti taip greitai teisiamam ir nurašytam. Ačiū už tai, kad parodei, kaip nebijoti mylėti ir būti geriausiu žmogumi, koks tik galėjau būti “.

Įraše tęsiama: „Mano pasaulis niekada nebus toks pats be tavęs. Žodžiai niekada neišreikš to, ką tu man ir Malachijui reiškia man, aš abu myliu ir visada tave dievinu. Lai VISI toliau laimina tave, mūsų šeimą ir planetą.“

REKLAMA
REKLAMA

Prieš solinę karjerą kaukėta legenda pradėjo kaip Zevas Love X hip-hopo trio „KMD“ kartu su savo jaunesniuoju broliu DJ Subrocu ir Onyxu, kuris pakeitė pradinį trečiąjį narį Rodaną, rašoma complex.com.

Po Subroc mirties ir grupės išėjimo iš įrašų kompanijas 1993 m., KMD iširo ir DOOM grįžo į hiphopo pasaulį tik 1997 m., Debiutuodamas nauju pavadinimu ir užmaskuota išvaizda, kurią įkvėpė „Marvel's Doctor Doom“.

Apie mirties aplinkybes daugiau nežinoma.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų