REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
„Namas“ dalyvė Edita ir Sandra Žutautienė (tv3.lt fotomontažas)

Prieš kelis metus realybės šou „Namas“ išgarsėjusi Edita žmonėms liūdėti neleido viso karantino metu. Žinoma moteris kūrė šmaikščius vaizdo įrašus, kuriuose rodė savo kasdienybę ir taip kėlė nuotaiką ne vienam socialinių tinklų vartotojui.

11

Prieš kelis metus realybės šou „Namas“ išgarsėjusi Edita žmonėms liūdėti neleido viso karantino metu. Žinoma moteris kūrė šmaikščius vaizdo įrašus, kuriuose rodė savo kasdienybę ir taip kėlė nuotaiką ne vienam socialinių tinklų vartotojui.

REKLAMA

Ir nors pačiai per šiuos metus įvyko viskas, Edita šypsosi ir sako – šie metai buvo geri, o ateinantys bus dar puikesni.

Yra kelios taisyklės, kuriomis visuomet stengiasi sekti

Editos vaizdo įrašai išpopuliarėjo dar pirmojo karantino metu. Anot jos, labiausiai ją juos kurti įkvėpė faktas, kad daugybė žmonių buvo išsigandę, nežinojo, ko tikėtis. 

„Labai daug kam reikėjo optimizmo, įkvėpimo, tad džiaugiuosi, kad galėjau būti ta maža dalele, kuri prisidėjo prie žmonių šypsenos, ir jie nors sekundei galėjo pamiršti tą po pasaulį siautėjantį baubą. O kas mums pakels nuotaiką, jei ne mes patys? Filmukai prasidėjo dėl to, kad man pasirodė linksmi ir juokingi. Pasidalinus su draugais paaiškėjo, kad linksma ir jiems. O jei ir nepažįstami gali užsikrėsti juoku, tai – vienas iš vertingiausių dalykų“, – apie idėją pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, dabar viskas kiek pasikeitė: „Mano visa pagrindinė veikla, bendravimas ir komunikacija su žmonėmis persikėlė į „Instagram“ platformą, tad „Facebook“ dabar yra ramesnis. Duodu visuomenei pailsėti nuo manęs, o kas manęs pasiilgsta, žino, kur susirasti (juokiasi).“

REKLAMA

Ir nors atrodytų, kad Edita visuomet šypsosi, ji neslepia, kad iš tiesų išgyvena pačių įvairiausių jausmų. Tiesa, apie tai daug kas gali nė nežinoti, kas sunkiausiomis akimirkomis didžiausiu ramsčiu moteris laiko pati save.

„Man geriausias vaistas būti vienai. Tik tada man tampa ramu. Aš irgi ir paliūdžiu, ir paverkiu, ir savęs pagailiu. Visko būna, nes aš – kaip ir visi. Turiu ir inkstus, kepenis, ir netgi širdį. Moku jausti, moku liūdėti, bet turiu vieną tokią taisyklę, kad gali pabliauti, o paskui dešinę ranka nusivalai veidą, pasitaisai karūną ir čiuoži toliau užkariauti pasaulio. Kartais paliūdėti reikia, bet ne per ilgai“, – šypteli ji.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, žinoma moteris blogoms emocijoms apskritai stengiasi nepasiduoti. „Manau, kad gyvenimas yra skirtas ne liūdesiui. Jei man kažkas dovanoja kažkokią dovaną, tas žmogus dovanoja su viltimi, kad aš ja džiaugsiuosi ir vertinsiu, išnaudosiu pilnavertiškai. Lygiai tas pats su gyvenimu. Jei man kažkas dovanojo gyvenimą, tas žmogus tikisi, kad aš lygiai taip pat juo džiaugsiuosi ir išnaudosiu tinkamai“, – sako ji.

Šou „Namas“ dalyvės gerbėjai galėjo pastebėti, kad dabar vis dažniau Edita matoma ir su žinomais žmonėmis, tarp jų – ir „TV Pagalbos“ žurnaliste Sandra Žutautiene. Jų draugystė užgimė visai netikėtai: „Sandra man iš pradžių buvo tik žinomas žmogus iš televizijos, kuria labai žavėjausi, kuris man buvo kažkas tokio. Vieną dieną, galiausiai, išdrįsau jai parašyti žinutę – ar galima gauti su ja asmenukę? Ir jūs nepatikėsite – svajonės pildosi. Mūsų pirmąją asmenukę turiu netgi iki šiol.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nuo tos akimirkos daug kas pasikeitė – dabar moteris sieja kur kas daugiau, nei tik fanės ir garsenybės ryšys. „Šiandien Sandra man yra draugė, pavyzdys, autoritetas, mokytoja, dienoraštis. Tokių nuoširdžių žmonių, kokia yra Sandra, tikrai yra reta. Tokius žmones reikia branginti, todėl aš ją labai vertinu ir gerbiu už tai, kokia ji yra“, – žinomai moteriai pagyrimų negailėjo Edita.

Kai užsiveria vienos durys, atsiveria kitos

Edita yra permanentinio makiažo specialistė, tad jos darbus karantinas šiais metais sustabdo jau antrą kartą. Ji neslepia, kad dėl to, jog negali dirbti širdžiai mielo darbo jai yra liūdna, vis dėlto ji linkusi tikėti, kad kai užsiveria vienos durys, būtinai atsivers kitos.

REKLAMA

„Darbo tikrai nebijau – man netgi įdomu išbandyti kitas veiklas. Pavyzdžiui, buvo labai smagu išvežioti maistą, pabūti kurjeriu pristatant maistą ir gėles. Tikrai yra ką veikti – manau, kad jei žmogus nori ir stengiasi, jis visada ras galimybę, kaip užsidirbti ir tiesiog neeikvoti laiko verkšlenimams“, – sako ji.

Nepaisant to, būtent karantinas Editai, kaip, tikriausiai, ir kitiems, iš 2020-ųjų įsiminęs labiausiai. Ir nors šiais metais skirtingais keliais ji pasuko ir su mylimuoju, „Namas“ dalyvė nenuleidžia rankų ir stengiasi padėti kitoms moterims.

„2020 metais mano tikslas buvo nusivylusioms ir vienišoms moterims parodyti, kad mes, moterys, po skyrybų galime gyventi dar geriau – nėra ko liūdėti, jei mus kažkas paliko, uždarė mums duris. Manau, kad šitas tikslas yra pavykęs, ir aš tikrai įrodžiau, kad išsiskyrusi moteris nebūtinai turi užsidaryti tarp 4 sienų ir savęs gailėtis. Ji gali gyventi pilnavertį gyvenimą, džiaugtis kiekviena diena ir būti laiminga. O dėl kitų metų tikslų, jei pavyks – būtinai paviešinsiu, jei ne – tuomet nutylėsiu“, – sako ji.

REKLAMA

Į viską pozityviai žvelgti besistengianti Edita baigdama pokalbį pridėjo, kad iš kitų metų tikisi netgi dar daugiau:

„Gyvenime vadovaujuosi viena taisykle – jei kažkas nori tau įteikti labai svarbią, reikšmingą dovaną, tai būtinai tave patikrins, ar tu esi tos dovanos vertas. Man šie metai buvo mokslo metai. Gavau daug pamokų, buvau su savimi, tad galbūt tai net naujo gyvenimo pradžia. 2020-ieji man buvo geri, o 2021-ieji man bus tobuli. Esu gimusi po Jaučio ženklu ir pagal metus, ir pagal mėnesį, tai kitaip būti ir negali, kiti metai – mano metai (šypsosi).“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų