REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandieną svarbiausia neskubinti įvykių ir reikalų – leiskite viskam tekėti sava vaga ir pamatysite, kaip paprastai viskas išsisprendžia. 

Šiandieną svarbiausia neskubinti įvykių ir reikalų – leiskite viskam tekėti sava vaga ir pamatysite, kaip paprastai viskas išsisprendžia. 

REKLAMA

Avinas

Šiandien užsimezgusios internetu pažintys gali suteikti džiaugsmo, o kartu ir naudos. Jūsų dėmesio pageidaus ir artimi žmonės, ir draugai.

Tauras

Šiandien bendravimą šiek tiek ribokite, kad pailsėtumėte nuo šurmulio bei svetimų problemų. Pravartu pagal savo skonį bei pageidavimą susitvarkyti namus, paeksperimentuoti virtuvėje.

Dvyniai

Palanku stiprinti draugystės ryšius, megzti romantiškas pažintis, realizuoti kūrybinius gebėjimus. Jus gali vilioti seksualus gerbėjas.

Vėžys

Turėsite ką veikti, jeigu siekiate pripažinimo. Vis dėlto saugokitės apgaulių ir patys išlikite sąžiningi.

Liūtas

Svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su oponentais, konkurentais. Įmanoma, kad susižavėsite, įsimylėsite arba jus viliote vilios nauji santykiai, neišbandyti potyriai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Yra vilties, kad palankiai išsispręs reikalas, susijęs su pinigais, turtu. Ramybę gali drumsti šeimos problemos, meilės abejonės, tačiau panašu, kad jas pavyks išsklaidyti.

REKLAMA

Svarstyklės

Palankus metas megzti ryšius su užsieniečiais, kompetentingais specialistais, užsiimančiais jus dominančia veikla. Noras padaryti įspūdį tikriausiai bus išpildytas.

Skorpionas

Profesiniai, finansiniai pokyčiai gali nulemti tolesnę jūsų veiklą. Pasistenkite ne tik naudotis geromis progomis bei įtakingų asmenų palankumu, o ir patys būti naudingi.

Šaulys

Intriguojamo pasiūlymo, komplimentų galite tikėtis iš patrauklaus asmens. Gali būti, kad tarpininkaujant draugams kažkokie jums svarbūs santykiai vėl atsinaujins, taps artimesni. Galite atverti širdį patinkančiam žmogui. Seksis bendrauti su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien neblogai seksis su labdara, medicina, menu, mistika susiję reikalai. Kitokiai veiklai stigs energijos ir racionalumo. Jeigu įmanoma, leiskite sau atsipalaiduoti, pafantazuoti. Pasikliaukite nuojauta.

Vandenis

Asmeniniams poreikiams, pomėgiams skirsite nemažai dėmesio. Tačiau ir darbai neturėtų nukentėti. Kitų dėmesys, ūgtelėjusi energija, optimizmas, o galbūt ir meilė teiks sparnus.

Žuvys

Galbūt gausite pasiūlymą, susijusį su verslu, nekilnojamuoju turtu, kūrybiniu projektu. Tam tikra prasme pasijusite turtingesni arba nebe taip neramiai žvelgsite į ateitį.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų