REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europarlamentaras Viktoras Uspaskichas toliau gina savo reklamuojamą ypatingą vandenį, kuris neva suteikia imunitetą ir gydo nuo koronaviruso. Pasak politiko, jis turi ypatingą technologiją ir žinias, kurių neturi medikai ir teisėsauga, tad ir kaltinti jo šarlatanizmu nėra ko.

Europarlamentaras Viktoras Uspaskichas toliau gina savo reklamuojamą ypatingą vandenį, kuris neva suteikia imunitetą ir gydo nuo koronaviruso. Pasak politiko, jis turi ypatingą technologiją ir žinias, kurių neturi medikai ir teisėsauga, tad ir kaltinti jo šarlatanizmu nėra ko.

REKLAMA

„Kas čia per klausimas, kas nutiko... Džiaugiuosi, kad turime tokį vat vandenį“, – paklaustas, kas nutiko, kad europarlamentaras pradėjo reklamuoti nuo koronaviruso „gydantį“ vandenį, atsakė V. Uspaskichas.

Politikas tikino, kad specialus vanduo gali padėti įgyti imunitetą nuo koronaviruso, o susirgusiesiems leidžia greičiau pasveikti.

„Čia ne paprastas vanduo, o natūralus iš gręžinio mineralinis vanduo, kuris šiaip yra labai sveikas“, – tvirtino V. Uspaskichas.

REKLAMA
REKLAMA

Europos Parlamento nario teigimu, pavyko pagal Japonijoje sukurtą metodą pakeisti vandens struktūrą taip, kad vanduo padeda įgyti ląstelinį imunitetą organizmui, kuris padeda kovoti su koronavirusu. V. Uspaskicho teigimu, jo turimi prietaisai patvirtina vandens efektyvumą.

REKLAMA

„Tai yra natūrali, o ne akademinė medicina. Akademinė medicina, kaip aš vadinu, yra alternatyvi medicina. Natūralia medicina, kuria žmonės daugiau nei 5 tūkst. metų naudojasi, naudojuosi ir aš. Šiaip tai yra fizika. Čia nieko nuostabaus nėra.

Mūsų komandai tiesiog pavyko sukurti tokį aparatą, tikį prietaisą, kuris spinduliuoja į tą vandenį, pakeičia jo struktūrą ir ta struktūra padeda įgyti imunitetą. Aš pats, pagal tą sistemą, kuria mes tikriname, esu įgijęs 100 proc. imunitetą“, – teigė politikas.

Pasak jo, imunitetą turi visi jo šeimos nariai, o šia technologija V. Uspaskichas tikina besinaudojantis jau 11 metų. Politikas tvirtino, kad savo veiklą suaktyvino būtent dabar, nes mirė vieno Darbo partijos skyriaus pirmininkas, klinikos vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu aš būčiau susižinojęs anksčiau, kad jis susirgo, aš jam būčiau padėjęs. Bet aš sužinojau, kai jis jau Vilniuje gulėjo ligoninėje. Mes bandėme jam padėti, bet gydytojai neleido to daryti ir davedė jį iki mirties. Todėl dabar aš skelbiu viešai, kas norės naudotis tokiomis galimybėmis – prašom. Kas nenorės, tai mes gi neperšame to“, – sakė V. Uspaskichas.

Pasak jo, ką kalba mokslininkai pagal savo teorijas, yra jų reikalas, o V. Uspaskichas tikina viešai kalbantis apie tai, kaip pats gyvena ir kokias technologijas pats naudoja. Politikas taip pat atmeta specialistų kaltinimus, kad užsiima šarlatanizmu.

„Medikai, kurie nesugeba padėti, nežino kaip gydyti ir užsiima tuo, tai jie šarlatanizmu užsiima. O ta vakcina, kuri atvažiuoja iš užsienio, pas mus Lietuvoje visiškai netikrinta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O šitas vanduo – be jokių priemaišų, be jokių papildų, grynas, natūralus, tik struktūrizuotas. Negerkite, aš gi neprašau. Gi neprievartauju jo gerti, kur čia problema?“ – klausė V. Uspaskichas.

Politikas tikino, kad pasaulyje stebuklų nėra, reikia turėti tik tinkamų žinių. V. Uspaskicho tvirtinimu, jo siūlomas vanduo – anoks stebuklas, jeigu turi reikalingų žinių. Dėl to, politiko teigimu, jis nesibaimina ir teisinės atsakomybės.

„Kaip čia gali prokuroras, teisiniai dalykai tai vertinti? Jie žinių turi? Kaip jie tai gali patikrinti? Pas juos nėra nei prietaisų, nei žinių. Pas mane yra“, – sakė V. Uspaskichas.

Dėl politiko reklamuojamo vandens tyrimus pradėjo Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba bei vartotojų teisės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų