REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nostradamas gimė Sen Remi de Provanse, Pietų Prancūzijoje, 1503 metų gruodžio 14 dieną. Jis buvo žymus renesanso pranašas, geriausiai žinomas dėl savo parašytos knygos „Pranašystės“, kuri buvo pirmą kartą išleista 1555 metais.

Nostradamas gimė Sen Remi de Provanse, Pietų Prancūzijoje, 1503 metų gruodžio 14 dieną. Jis buvo žymus renesanso pranašas, geriausiai žinomas dėl savo parašytos knygos „Pranašystės“, kuri buvo pirmą kartą išleista 1555 metais.

REKLAMA

Nostradamo pranašystės išdėstytos eilėmis, vadinamomis ketureiliais. Iš viso Nostradamas parašė 6338 pranašystes. Jo pranašystės siekia laikotarpį iki 3797 metų, o jų paslaptis iki šiol lieka neatskleista.

Nostradamo ketureiliai ir toliau stulbina visą pasaulį, nors ir buvo parašyti labai seniai – prieš penkis šimtus metų.

Pateikiame jums keletą iš jų. Žinoma, tai yra tik pranašystės ir į jas nevertėtų žiūrėti pernelyg rimtai: 

Biblinio masto badas

Nostradamas pranašavo, kad pirmieji pasaulio pabaigos ženklai bus badas, žemės drebėjimai, įvairios ligos ir epidemijos, kurios jau dabar yra padažnėjusios. 2020–ųjų koronaviruso pandemija yra įvairių nepalankių įvykių sekos pradžia – visa tai stipriai paveiks viso pasaulio gyventojus.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Nostradamo, mūsų laukiantis badas bus toks, kokio pasaulis dar nėra matęs. Didžiulio masto katastrofa grąžins mus atgal į praeitį, ir didžiajai daliai pasaulio gyventojų šio prakeikimo išvengti nepavyks.

REKLAMA

Musulmonai užvaldys pasaulį

„Kupranugaris“ simbolizuoja arabus, gyvenančius Europoje, daugiausiai Prancūzijoje ir Vokietijoje, arba šiuo metu žemyno prieigose esančią imigrantų bangą. Anot Nostradamo pranašysčių nagrinėtojų, taip atsitiks, viena vertus, dėl didelio musulmonų imigrantų ir pabėgėlių skaičiaus ir, kita vertus, dėl to, kad europiečiai susilaukia vis mažiau ir mažiau vaikų.

2021–ųjų Saulės audros

Šie metai bus išskirtiniai dėl svarbių pasaulinių įvykių. Vyks didžiosios Saulės audros, kurios gali Žemei padaryti nemenką žalą. Teigiama, kad Nostradamas įspėjo: „Matysime, kaip kyla vanduo ir žemė krinta po juo.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot Nostradamo, žalingos klimato kaitos pasekmės sukels daugelį karų ir konfliktų, nes pasaulyje prasidės kova dėl išteklių ir masinė migracija.

Į Žemę atsitrenks arba labai arti praskries kometa

Anot Nostradamo, šis įvykis sukels žemės drebėjimus ir kitas gamtines nelaimes. Tai galima nuspėti iš ketureilio, kuriame rašoma: „Danguje matysis ugnis ir ilga žiežirbų juosta.“

Pagal kitas šio ketureilio interpretacijas, čia kalbama apie didelį asteroidą, kuris atsimuš į Žemę. Patekęs į Žemės atmosferą, šis asteroidas įkais ir danguje pasirodys gausios ugnies pavidalu, rašoma yearly–horoscope.com.

Siaubingas žemės drebėjimas sunaikins Kaliforniją

Pasak vienos Nostradamo ketureilio interpretacijos, 2021 metais itin stipri seisminė jėga sunaikins Kalifornijos valstiją.

Nostradamas pranašavo, kad stiprus žemės drebėjimas sukrės Naująjį Pasaulį („vakarines žemes“) – tai logiškai galėtų būti Kalifornija. Nostradamo teigimui tai įvyks „Merkurijui esant Šaulyje, Saturnui blankstant“, o pasak astrologų, artimiausia data, kai Marsas ir Saturnas bus tokioje pozicijoje, yra 2021 metų lapkričio 25 diena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų