REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svarbi ir tinkama diena pajudinti pamirštus, užvilkintus reikalus, jie šiandien nesunkiai išsispręs. Tik atminkite, kad nieko nereikia forsuoti, taip tik pakenksite. 

Svarbi ir tinkama diena pajudinti pamirštus, užvilkintus reikalus, jie šiandien nesunkiai išsispręs. Tik atminkite, kad nieko nereikia forsuoti, taip tik pakenksite. 

REKLAMA

Avinas

Mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos: netikėtai viskas gali keistis. Dėl nieko nebūkite tikri ir kategoriški.

Tauras

Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko naujo nepradėkite, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Leiskite sau mylėti, džiaugtis gyvenimu, suteikite savo jausmams laisvę.

Dvyniai

Seksis rezgant avantiūras, žaidžiant azartinius žaidimus ir jausmų srityje. Tai laimės metas: jūsų nuotaikos vėl puikios, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme.

Vėžys

Jūsų ramybė ir gera nuotaika gali būti sutrikdyta neplanuotų rūpesčių, gresia ir nenumatytos išlaidos. Šiandien jums reikia geros bendrijos, labiau pasikliaukite artimu žmogumi, dažniau paklausykite draugų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš savo partnerių arba priešininkų pusės, netyčia galite rasti tiesą ir net išeitį, tik stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, antrosios pusės atžvilgiu.

REKLAMA

Mergelė

Galite jausti įtampą, nerimą ir tai įveikti nebus paprasta. Tokia savijauta gali pakenkti geriems santykiams su mylimu asmeniu: neįtarinėkite, taip pat neturėkite ypatingų lūkesčių, nes šios dienos planai gali suirti.

Svarstyklės

Smagus laikas, tiesa, nesivelkite į avantiūras nei tvarkydami reikalus, nei jausmų srityje: situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nežadėkite nei amžinos meilės, nei greitai grąžinti skolą.

Skorpionas

Įkvėpimo metas, puikus dirbantiems kūrybinį darbą. Palanki proga koreguoti santykius su šeima. Gali paaiškėti, kas darbe jums seniai simpatizavo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai padėti išspręsti įsisenėjusią problemą. Geras laikas bendrauti. Iki pavakarės bus gera proga atgaivinti ir seną romantišką pažintį.

Ožiaragis

Romantiškas metas, kai neverta savęs varginti dalykiniais rūpesčiais, bendravimu su svetimais: būdami su savais, leisdami laiką su mylimu žmogumi šiandien pasijusite iš tiesų laimingi. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Vandenis

Reikalai pagaliau pajudės iš mirties taško, artimiausiu metu gali susitvarkyti užvilkintas reikalas. Stipriai veiksite aplinkinius ir jie šalia jūsų jausis saugiau bei ramiau.

Žuvys

Tai laikas, kai naudinga ką nors paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. Artimiesiems, mylimam žmogui, atvirkščiai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų