REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Truputis poilsio nuo mėsos patiekalų. Ta proga prikepiau varškėtukų. Šįsyk kepiau kokosinius su džiovintais abrikosais. O kokie skanūs gavosi... Minkšti, purūs, net ir šalti jie tobuli, kaip bandutės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Truputis poilsio nuo mėsos patiekalų. Ta proga prikepiau varškėtukų. Šįsyk kepiau kokosinius su džiovintais abrikosais. O kokie skanūs gavosi... Minkšti, purūs, net ir šalti jie tobuli, kaip bandutės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2×180 gr. pak. varškės, 2 kiaušinių, 2 v.š.cukraus (pagal skonį), 3 v.š. kokosų drožlių, 4–5 v.š. miltų, 8 vnt. džiovintų abrikosų ,0,5 a.š. kepimo miltelių, aliejaus kepimui.

Varškę sutryniau su kiaušiniu ir cukrumi, subėriau kokoso drožles. Sudėjau džiovintus ir smulkiai pjaustytus abrikosus, prieš tai juos išmirkiau.

Subėriau miltus su kepimo milteliais ir išmaišiau. Iš masės formavau varškėtukus. Jei masė lips prie rankų, jas sudrėkinkite vandeniu. Varškėtukus apkepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų