REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės 2021-aisiais metais. Pateikiame išsamias prognozes visiems Zodiako ženklams. 

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės 2021-aisiais metais. Pateikiame išsamias prognozes visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas

Rugpjūčio mėnesį, jauno mėnulio dėka, Avinams prasidės naujas etapas meilės reikaluose. Vis dėlto, žalesnė žolė dar negarantuoja laimės. Rugsėjo mėnesį Merkurijaus retrogradinis judėjimas vienišius paskatins ieškotis poros, o poroje gyvenantys atras bendrą tikslą.

Darbo srityje sausio mėnesį patirsite daug spaudimo, bet jums puikiai seksis, o Saulės ir Plutono susirėmimas atneš jums pergalę. Vasario mėnesio pilnatis paskatins jus gerinti savo fizinę formą, bet balandžio mėnesį jūsų laukia daug streso dėl šeimyninių įsipareigojimų.

Jautis

Meilės reikalai klostysis puikiai liepos mėnesį, aistringosios Veneros dėka. Vieniši Jaučiai atras gilų ryšį su kitu žmogumi, o poroje gyvenantiems prioritetu reikėtų laikyti smagius išgyvenimus.

REKLAMA
REKLAMA

Merkurijaus retrogradinis judėjimas gegužės mėnesį padės pervertinti savo karjerą, gali pasikeisti jūsų ambicijos – kad būtų aiškiau, susidarykite pliusų ir minusų sąrašą.

REKLAMA

Metų viduryje jūsų pagalbos prireiks moteriškos lyties giminaitei – padėkite jai savo palaikymu, o ne pinigais. Lapkričio mėnesį investuokite į save – šiuo laikotarpiu nuodugni savo įvaizdžio peržiūra padės save įsivertinti.

Dvyniai

Artėjant gimtadieniui, Mėnulio jaunatis išryškins įsisenėjusią sveikatos problemą. Truputis lauke ir viešumoje praleisto laiko padės viską susistatyti į savo vėžes, bet nepersistenkite.

Gegužės mėnesį gali laukti santykių krizė, bet stiprioms poroms ją pavyks išgyventi perėjus į naują įsipareigojimo vienas kitam lygį – galite sulaukti santuokos pasiūlymo.

REKLAMA
REKLAMA

Birželio mėnesį Jupiteris karjeros srityje atneš jums sėkmę, o iki gruodžio mėnesio už savo sunkų darbą jau turėtumėte būti sulaukę užtarnauto atpildo. Už savo sugebėjimus nusipelnėte įvertinimo, todėl nenusivertinkite.

Vėžys

Šiais metais dvigubos Mėnulio pilnaties kerai padės atsikratyti nesveiko įpročio. Pakeitus požiūrį į savo savijautą pavysk pasiekti įspūdingų rezultatų. Link 2021–ųjų pabaigos jau būsite geriausia savo versija.

Balandžio mėnesį Plutono retrogradinis judėjimas jus paskatins savo asmeninį gyvenimą suimti į savo rankas. Spalio mėnesį, pasikeitus lūkesčiams, santykių srityje seksis labai gerai. Be to, kovo mėnesį atsiras nemažai naujų galimybių karjeros srityje – moteriškos lyties kolegė gali jums suteikti labai reikalingą paskatinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kam reikalingos ribos, jei į jas nekreipiate dėmesio? Gegužės mėnesį dėl Saturno retrogradinio judėjimo būsite priversti tvirtai laikytis savo vietoje. Tiems Liūtams, kurie nori susilaukti vaikų, ši tema į paviršių iškils metų viduryje, o rugpjūčio mėnesio pilnatis atneš laimę meilės reikaluose.

Sausio mėnesį kils pagunda švaistyti pinigus, bet iki rugpjūčio mėnesio teks susiturėti. Merkurijus jus įspėja, kad savo asmeniniuose finansuose praleidote svarbią detalę, todėl gerai peržiūrėkite sąskaitas. Būkite geri patys sau gruodžio mėnesį, nes kils rizika perdegti.

Mergelė

Poroms reikės nuoširdžiai pasikalbėti 2021–aisiais metais, jai Jupiteris bus jūsų santykių zonoje. Vienišiai iki metų pabaigos turėtų sulaukti meilės.

REKLAMA

Rugsėjo mėnesį Merkurijaus retrogradinis judėjimas atkreips dėmesį į svarbų dokumentą, bet, jei įmanoma, šį reikalą atidėkite iki spalio mėnesio. Gruodžio mėnesio pilnatis bus palanki nekilnojamojo turto sandoriams.

2021–aisiais būkite sau švelnūs ir atlaidūs, nes didelio spaudimo sulauksite iš Saturno.

Svarstyklės

2021–aisiais metais dėl nesutarimų šeimoje teks išsigryninti savo lojalumo klausimus. Svarstyklėms rekomenduojama nebijoti už save pastovėti ir pasirūpinti savo užnugariu.

Šiais metais rūpinkitės savo sveikata – žiemą ją saugos Jupiteris, bet nuo gegužės iki liepos reikėtų būti atsargiems. Sausis prasidės problema meilės reikaluose, bet Merkurijaus retrogradinis judėjimas padės ją išspręsti. Bendraukite nuoširdžiai.

REKLAMA

Lapkričio mėnesio pilnatis suteiks galimybę užsidirbti daugiau pinigų ir užsitikrinti finansinę nepriklausomybę – neatsisakykite padirbėti viršvalandžių ar papildomo darbelio balandžio mėnesį.

Skorpionas

2021–ieji metai jums prasidės stipriu sukrėtimu, Uranui perėjus į jūsų santykių zoną – atsikratykite jus sekinančiais santykiais.

Iki spalio mėnesio netikėtai turėtų atsirasti nauja puiki karjeros galimybė. Be to, Jupiteris šį mėnesį bus palankus jūsų namams, todėl surenkite šventę.

Vis dėlto, balandžio mėnesio Mėnulio jaunatis paveiks jūsų savijautą, todėl sveikata turėtų būti jūsų prioritetas.

Šaulys

Šauliams 2021–aisiais daug kas keisis iš pagrindų. Jūsų Zodiako ženkle vyks net du užtemimai, o tai visiems metams atneš daugelį pokyčių ir permainų. Bus potencialo fantastiškam progresui, jei tik nepatingėsite pasiraitoti rankoves.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Plutonas balandžio mėnesį jums atneš finansinę problemą, bet jei būsite realistiški, iš to tik uždirbsite. Meilės ir pinigų reikalų suderinimui prireiks emocijas palikti už durų.

Gegužės mėnuo Šauliams bus kupinas romantikos.

Ožiaragis

2021–aisiais metais jūsų Zodiako ženkle karaliaus Venera, todėl švytėsite iš vidaus. Taigi, jau sausio pabaigoje būsite geriausia savo versija.

Marsas jus paskatins į meilę žiūrėti pragmatiškai, o lapkričio mėnesio užtemimas pareikalaus logikos.

Saturno retrogradinis judėjimas gegužės mėnesį teks atkreipti dėmesį į savo nepastebimas išlaidas – gali būti, kad mokate už kažką, kuo nesinaudojate. Gruodžio mėnesio pilnatis primins, kad nedalyvaujate varžybose – tiesiog stenkitės tiek, kiek galite.

REKLAMA

Vandenis

Vandeniams 2021–ieji bus puikūs metai, jei tik jie nepatingės šiek tiek pasistengti. Pirmoji 2021–ųjų pilnatis Vandeniams parodys, kad santykiai yra jų savivertės atspindys, todėl reikia gera pagalvoti, su kuo norite būti. Birželio mėnesį būtų gerai neapsistatyti emocinėmis barikadomis.

Tuo tarpu rugsėjo mėnesį ženkliai pakils jūsų reputacija ir puikiai seksis karjeros reikaluose – iki metų pabaigos jūsų vadovai jus girs jau išsijuosę, todėl nebijokite prašyti paaukštinimo. Atsargiems reikėtų būti balandžio mėnesį, nes dėl Marso įtakos grės nelaimingi atsitikimai.

Žuvys

Ateinantys metai Žuvims bus nelengvi. Tiek santykiuose esantiems, tiek vienišiems Marsas apsunkins asmeninį gyvenimą, bet rugsėjo mėnesį jau norėsis stabilumo.

Antrąjį metų ketvirtį pagerės jūsų potencialą užsidirbti daugiau pinigų – vertėtų apsvarstyti, ar savo hobio nereikėtų paversti darbu. Tačiau metų viduryje artimam šeimos nariui prireiks pagalbos, o liepos mėnesį atsikratysite blogo įpročio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų