REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
TV3 Grupė siūlo žiūrėti (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šventiniam savaitgaliui siūlo išskirtinius filmus, komedijas, animaciją ir džiugią nuotaiką kuriančias laidas – tam, kad šventinis savaitgalis būtų išties nuostabus.

5

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šventiniam savaitgaliui siūlo išskirtinius filmus, komedijas, animaciją ir džiugią nuotaiką kuriančias laidas – tam, kad šventinis savaitgalis būtų išties nuostabus.

REKLAMA

Šeštadienis (12 27)

Per TV3 19.40 val. šventinė „galvOK“ laida. Šį vakarą visi klausimai bus apie šventes ir tai, kas su jomis susiję. Laidoje skambės Kalėdinės dainos, triukus rodys elfai, o Marijus prisipažins, kokio tradicinio patiekalo nekenčia. Šį kartą Marijaus komandoje žais Birutė Dambrauskaitė, o Mantui Katleriui kompaniją palaikys jo sužadėtinė Aistė.

21.30 val. per TV3 kerinti drama, nuostabiai vizualus filmas „Vandens forma“. Filmas pelnė 4 Oskaro apdovanojimus. Vizualiai kerinčios dramos Vandens forma autorius – kino pasakojimų genijus, Oskaro nominantas, filmų Pano labirintas, Purpurinė kalva ir kitų režisierius – kultinis Guillermo del Toro. Visi šio režisieriaus darbai užburia neįtikėtinomis istorijomis ir kvapią gniaužiančiais vaizdais. Filmo siužetas: Šaltojo karo era Amerikoje po 1963-ųjų. Kukli, be galo darbšti ir nebyli Elisa (akt. Sally Hawkins) dirba vyriausybės kruopščiai slepiamoje organizacijoje. Joje nebylė kartu su būriu kolegių darbuojasi švaros komandoje – Elisa ten dirba valytoja. Pareigos paprastos, tačiau vieta, kurioje ji dirba – ypatinga. Iš pradžių nieko neįprasto nepastebėjusios, ilgainiui Elisa kartu su bendradarbe Zelda (akt. Octavia Spencer) supranta, kad šioje organizacijoje vyksta paslaptingi eksperimentai. Moterų įminta paslaptis amžiams pakeis ramų Elisos gyvenimą ir supažindins su pasauliu, apie kurio egzistavimą niekas nė nenutuokia. Įtraukiantis siužetas, nuostabus operatoriaus darbas ir nemaža dozė jaudinančių šiurpuliukų – Guillermo del Toro savo gerbėjų nenuvils ir šįkart.

REKLAMA
REKLAMA

Go3 siūlo „Disney“ filmą visai šeimai „Aladinas“. Užkerėtoje Stebuklų Oloje Aladinas suranda magišką lempą, kurioje įkalintas džinas savo šeimininkui gali išpildyti tris bet kokius norus. Kartu su džinu, oloje taip pat rastu skraidančiu kilimu ir kleptomaniškų polinkių turinčia beždžionėle Aladinas patiria daugybę nuotykių ir galų gale laimi gražiosios princesės Džasminos ranką bei širdį. Naująją filmo versiją režisavo britas Guy‘us Ritchie‘is. https://go3.lt/movies/aladinas-2019,vod-2136734

REKLAMA

13.30 val. per TV3 Play filmas „Kalėdų pagalbininkė“. Žiemos šventės mamoms kartais ištampo visus nervus. Kai visko nespėjanti Vilo mama pareiškia, kad nekenčia Kalėdų, berniukas kreipiasi į vienintelį galintį padėti – į Kalėdų senelį. Prašymas sugrąžinti šeimai Kalėdų dvasią sujaudina Kalėdų senelį ir jis Vilo mamai pasiunčia pagalbininkę – vieną iš savo elfių. Elfė Kristina nežino, koks pasaulis yra už Šiaurės ašigalio pusnynų ir ką galima veikti be žaisliukų gamybos. Taigi ji su didžiausiu smalsumu keliauja į Los Andželą – pažinti šiuolaikinių žmonių kasdienybės ir grąžinti Kalėdų dvasią Van Kampų namams. Ar Kristinai pavyks išpildyti berniuko norą? https://play.tv3.lt/filmai

REKLAMA
REKLAMA

22.00 val. per TV6 komedija „Kalėdinis firmos vakarėlis“. Kompanijos vadovė Kerolė (akt. Jennifer Aniston) yra sėkmės lydima verslininkė, kuriai nervus gadina tik jos linksmintis mėgstantis jaunesnysis brolis Klėjus (akt. T. J. Miller’is). Iš geros širdies paskyrusi Klėjų vadovauti vienam iš kompanijos padalinių, Kerolė nebegali toliau taikstytis su to padalinio nešamais nuostoliais ir nusprendžia jį uždaryti. Tačiau Klėjus turi kitų planų. Vaikinas ryžtasi surengti kalėdinį firmos vakarėlį, kurio tikslas – sudominti potencialius investuotojus. Tačiau vakarėlio kontrolė jau po pirmosios valandos ima slysti Klėjui iš rankų...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienis (12 27)

17.25 val. per TV3 ir TV3 Play improvizacijų ir teatrinio meistriškumo šou „Bravo“. Patyrę improvizacijos meistrai Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas ir Inga Šepetkaitė kurs šventines improvizacijas. Gera nuotaika - garantuota!

19.30 val. per TV3 muzikos, humoro ir stulbinančių įsikūnijimų šou – „Klo(u)nai“. Geriausi Lietuvos aktoriai įsikūnys į Lietuvos įžymybes -  ir televizijos žiūrovams sukurs stulbinančius muzikos, vaidybinių situacijų ir improvizacijos pasirodymus, sukelsiančius daug juoko ir gerų emocijų. Žiūrovai galės įvertinti kas yra įžymybių klonai, o kas tik klounai. Improvizacijas kurs: Ineta Stasiulytė, Arūnas Sakalauskas, Lina Rastokaitė, Ramūnas Rudokas, Aistė Lasytė, Aušra Štukytė, Šarūnas Banevičius, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Ramūnas Šimukauskas Šou vedėjai: aktorius Sakalas Uždavinys ir operos solistas Rafailas Karpis.

REKLAMA

21.25 val. per TV8 jausminga melodrama „Įsimylėti žiemą“. Čikagos laikraštyje dirbančios žurnalistės Džulijos nauja užduotis – parašyti straipsnį apie jos nedidelio gimtojo miestelio Kalėdų tradicijas. Grįžusi namo mergina sužino apie sniego labirintą, kurį pastatė jos pirmoji meilė Neitas, siekdamas pritraukti daugiau turistų į miestelį. Ar jausmų labirinte Džulija ir Neitas suras kelią vienas pas kitą?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų