REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos padangė marga nuo aukšto ir žemo slėgio sūkurių, dėl to orai labai nevienodi. 

Europos padangė marga nuo aukšto ir žemo slėgio sūkurių, dėl to orai labai nevienodi. 

REKLAMA

Lietuvoje rytoj daug kur numatomi krituliai, vyraus nedidelis sniegas. Kai kur susidarys trumpalaikis rūkas. Naktį vidutinio stiprumo vėjas daugiausia pūs iš vakarų, o termometrai rodys apie 1–2 laipsnius šalčio.

Dieną pūs vakarų, pietvakarių vėjas. Žemiausia temperatūra naktį 1–6 laipsniai šalčio, Kuršių Nerijoje laikysis iki 1 laipsnio šilumos, dieną temperatūra svyruos nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Sinoptikai rytoj žadą plikledį, tad būkite atsargūs ir atidūs ne tik keliuose bei gatvėse, bet ir savo namų kiemuose. Taigi, artimiausią parą tolstantis žemo slėgio sūkurys mums lems švelniai žiemiškus orus.

Sekmadienio naktį vietomis pasnigs, dieną žymesnių kritulių nenumatoma. Daug kur plikledis. Naktį vėjas suksis iš pietvakarių, pietų ir stiprės, pajūryje gūsiai sieks 15 m/s, dieną pūs stiprus pietų, pietryčių vėjas, vietomis gūsiai sieks 15–17 m/s. Temperatūra naktį svyruos nuo 3 laipsnių šalčio iki 0, dieną nuo 1 laipsnio šalčio sostinėje  iki 3 šilumos pajūryje.

Pirmadienį – saulės mažiau, bet šilumos daugiau. Tikėtina, kad tądien Kaune ir Klaipėdoje sušils iki 6-ių laipsnių, o Vilniuje gal laipsniu kitu bus vėsiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų