REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija jau šiandien riboja įvažiavimus į Panevėžį

Panevėžiečiai sunerimo, kad įvažiuoti į miestą jau negalima nuo šiandienos – įvažiavimuose į Panevėžį blokuoja policijos pareigūnų mobilus ekipažai.

Panevėžiečiai sunerimo, kad įvažiuoti į miestą jau negalima nuo šiandienos – įvažiavimuose į Panevėžį blokuoja policijos pareigūnų mobilus ekipažai.

REKLAMA

Į naujienų portalo JP redakcija paskambinęs panevėžietis Aurimas K. aiškino, kad matė mobilius policijos ekipažus prie įvažiavimo į miestą iš Kupiškio pusės.

„Labai keista, kad policijos ekipažai budėti pradėjo nuo gruodžio 22 dienos, o ne nuo rytojaus. Nors buvo išplatinta informacija, kad sustiprintas budėjimas bus vykdomas gruodžio 18-20 dienomis, gruodžio 23-27 d. d. ir gruodžio 31– sausio 3 dienomis. Gal pasikeitė situacija? Gal išvis blokuojamas įvažiavimas į Panevėžį“, – svarstė vyras.

Panevėžio apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Rimantas Bobinas priminė, kad šalies vyriausybė sugriežtino karantino sąlygas iki 2021 metų sausio 3 dienos 24 valandos.

REKLAMA
REKLAMA

„Todėl ribojamas žmonių keliavimas į ir iš Panevėžio miesto. Policijos pareigūnai sustiprintą vairuotojų judėjimo tikrinimą pradėjo nuo gruodžio 18 dienos. Ir iki pat kitų metų sausio 3 dienos policijos mobilūs ekipažai patruliuos įvairiuose įvažiavimuose į Panevėžį. Be to, jeigu ir toliau pandemija plis, mobilieji ekipažai gali budėti ir iki sausio 31 dienos, kol galios karantinas“, – teigė komisariato viršininkas R. Bobinas.

REKLAMA

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyriausiasis specialistas Tadas Martinaitis aiškino, kad patikrinimo postuose budėję pareigūnai per gruodžio 18-20 dienų budėjimą į Panevėžį neįleido 602 automobilių.

„Mobilūs ekipažai budi ne tik įrengtuose stacionariuose policijos kontrolės postuose. Jie juda, migruoja ir gali bet, kurioje vietoje sustabdyti automobilį ir patikrinti, ar vairuotojas gali važiuoti į Panevėžį. Be to, policijos pareigūnai turi teisę sustabdyti automobilius ir pačiame mieste bei patikrinti deklaruotą gyvenamąją vietą. Sustiprintas budėjimas stacionariuose postuose prasidės nuo gruodžio 23 dienos. Šie postai stovės keturiuose įvažiavimuose į miestą“, – sakė T. Martinaitis ir teigė, kad automobilių judėjimas bus tikrinamas pasitelkus ir stebėjimo kameras.

Šaltinis: www.jp.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų