REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus dviem savaitėms iki sunkausiomis pasaulio lenktynėmis tituluojamo Dakaro ralio dalyviai turi vis dar daugiau klausimų, nei atsakymų.

Likus dviem savaitėms iki sunkausiomis pasaulio lenktynėmis tituluojamo Dakaro ralio dalyviai turi vis dar daugiau klausimų, nei atsakymų.

REKLAMA

Saudo Arabija neseniai užsidarė sienas nuo likusio pasaulio ir į šalį nebeįsileidžia jokių skrydžių. Jau po keturių dienų, gruodžio 26 dieną, link Džedos miesto Saudo Arabijoje skrydžiui turėjo pakitli visi dalyviai iš Lietuvos.

Vis dėlto, oficialių naujienų, kad Dakaras įvyks, tv3.lt žiniomis, vis dar neturi nė viena Lietuvos komanda.

„Žinome tik tiek, kad Dakaro ralio organizatoriai antradienį susitiko su Saudo Arabijos valdžios žmonėmis ir bandė rasti kompromisą. Galutinių sprendimų dalyviai kol kas nežino“, – tarsi sutartinai tv3.lt sakė „Inbank TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ ir KREDA komandų atstovai.

Visai netrukus „Inbank TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ pilotas Benediktas Vanagas surengė nuotolinę tiesioginę vaizdo transliaciją, kurioje atskleidė iki šiol žinomą informaciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Jaučiame, kad Dakaras turėtų įvykti be didesnių pakeitimų. Tai yra jausmas, bet oficialios informacijos pateikti negaliu. Pagrindiniai klausimai – kaip logistiškai sudėlioti taip, kad visi dalyviai atsirastų Saudo Arabijoje?“, – retoriškai klausė, bet tuo pačiu sirgalius kiek nuramino B. Vanagas.

REKLAMA

Tv3.lt kalbinti komandų atstovai patikino, kad gruodžio 26 dieną numatytas skrydis jau yra oficialiai atšauktas, todėl komandoms teks rasti kitų būdų, kaip nuvykti į Saudo Arabiją.

Vis dėlto, B. Vanagas sakė, kad jau spėjo rasti kompromisą, į kurį buvo įtrauktos ir beveik visos kitos komandos iš Lietuvos.

„Mes ėmėmės iniciatyvos ir, panašu, kad esame jau suradę lėktuvą – esame susitarę su beveik visais lietuviais, kad jie irgi jungtųsi su mumis. Dieną vėliau nei planavome išskrisime. Kad lėktuvą galime gauti, tai mes žinome. Pajuokausiu, kaip žydų išmintis sako – jeigu problemas galima išspręsti pinigais, tai yra ne problemos, tai yra išlaidos. Mūsų atveju taip pat – tai nėra problema, tai yra išlaidos.

Dabar beliko sulaukti to finalinio taip iš organizatorių. Norėčiau tikėti, kad jis toks ir bus“, – kalbėjo lenktyninikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų