REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Jocelyn Wildenstein ir Lloyd Klein (nuotr. Vida Press)

Moterimi kate vadinama Jocelyn Wildenstein visai neseniai pasirodė viešumoje ir darkart visiems įrodė, kad metai jai – ne kliūtis. 

7

Moterimi kate vadinama Jocelyn Wildenstein visai neseniai pasirodė viešumoje ir darkart visiems įrodė, kad metai jai – ne kliūtis. 

REKLAMA

80 metų moteris Majamyje su sužadėtiniu pasirodė ne tik išsipusčiusi nuo galvos iki kojų, bet ir mielai pasiruošusi fotografų blykstėms.

Moteris pozavo kartu su savo sužadėtiniu, dizaineriu, 27 metais jaunesniu Lloydu Kleinu.

Pora susižadėjo dar 2017 metais. Tąkart L. Kleinas moteriai pasipiršo su 32 karatų deimantu, kuris, kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, „vertas milijonų“.

Pora kartu praleido jau 15 metų, o 2018 metais jau sklido kalbos apie jų vestuves. Deja, pora jų taip ir neiškėlė.

J. Wildenstein išgarsėjo 90-aisiais, kai išsiskyrė su itin turtingu meno prekeiviu Alecu Wildensteinu. Vien iš skyrybų Jocelyn gavo 2 milijardus dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, įdomu tai, kad nepaisant to, jog Jocelyn išvaizda gana dažnai keičiasi, ir visa tai vyksta ne be plastikos chirurgų įsikišimo, jos mylimasis visuomet tai neigė. 

REKLAMA

„Nesuprantu žiniasklaidos ir „katės“ pravardės, nes Jocelyn visuomet taip atrodė. Ji niekuomet nedarė nieko, kad pakeistų savo veidą. Turiu nuotraukų, kur jai 16 metų, ir ji atrodo lygiai taip pat, kaip atrodo šiandien“, – sakė L. Kleinas.

O štai jos mylimasis niekuomet neslėpė, kad naudojasi plastikos chirurgų paslaugomis. Vyras ne vienerius metus kentėjo nuo vėžio, tad 2019 metais viešumoje pasirodė itin pasikeitęs – jis savotiškai pristatė savo naują veidą. 

2017 vyrui buvo pasakyta, kad jam teliko gyventi 6 mėnesius, vis dėlto jis sugebėjo ligą suvaldyti.

REKLAMA
REKLAMA

„Tą akimirką supratau, kad turiu koncentruotis į tai, kas mano gyvenime yra svarbiausia – Jocelyn. Man svarbiausia buvo tai, kad ji taptų mano žmona“, – sakė jis.

Anot vyro, chemoterapija sunaikino jo veidą, tad jis nusprenė tai pakeisti. L. Kleinas, kuris kuria įvaizdžius tokioms garsenybėms, kaip Pink ir Nicki Minaj, teigė, jog yra be galo laimingas dėl naujos savo procedūros. 

Vis dėlto ne viskas taip gražu – 2017 metais Lloydo ir  Jocelyn vardai pasirodė antraštėse dėl to, jog jų namuose kilo grumtynės.

Pasirodo, kad triukšmą išgirdę kaimynai iškvietė policiją, o atvykę pareigūnai rado nubrozdinimų tiek pas dizainerį, tiek ir pas jo mylimąją. Tiesa, pora neigė, kad vienas prieš kitą naudojo fizinį smurtą – abu jie sukūrė istoriją apie tai, kad Lloydas šiek tiek užsigavo paslydęs duše, o Wildenstein, atėjusi pažiūrėti, ar mylimajam viskas gerai… ėmė su juo mylėtis.

Pora tikino, kad jų kaimynams paprasčiausiai nepatiko triukšmingi jų lytiniai santykiai. „Lloydas gali būti labai aistringas, o aš galiu būti šiurkšti. Tai man patinka – kitu atveju nebūčiau tiek metų buvusi su juo“, – atviravo moteris-katė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų