REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
„TV pagalbos“ žvaigždės Morkūno sūnaus poelgis sujaudino iki širdies gelmių (nuotr. Charizma photography)

Bene garsiausio šalies veterinaro Pauliaus Morkūno namuose jau jaučiama kalėdinė dvasia – tiek šeimos narius, tiek namuose gyvenančius augintinius džiugina gyva žaliaskarė. „TV pagalbos“ žvaigždė naujienų portalui atskleidė, koks sūnaus poelgis prieš šias Kalėdas jį patį palietė iki širdies gelmių.

28

Bene garsiausio šalies veterinaro Pauliaus Morkūno namuose jau jaučiama kalėdinė dvasia – tiek šeimos narius, tiek namuose gyvenančius augintinius džiugina gyva žaliaskarė. „TV pagalbos“ žvaigždė naujienų portalui atskleidė, koks sūnaus poelgis prieš šias Kalėdas jį patį palietė iki širdies gelmių.

REKLAMA

Veterinaras Paulius pasakoja, kad Kalėdos visada buvo ir jo su žmona, ir vaikų laukiamiausia metų šventė, nes per jas niekada netrukdavo šiltų susitikimų – aplankydavo senelius, susitikdavo su draugais. Vaikai gaudavo labai daug dovanų ir dėmesio iš senelių.

Šiemet dėl visos situacijos mes griežtai laikomės visi reikalavimų ir dar griežčiau nei yra pasakyta. Mes nelankome nei tėvų, nei jie pas mus važiuoja. Visai neseniai ir vaiko gimtadienis buvo, tai nebuvo nei senelių, nei draugų. Bendraujame tik su artimiausiai gyvenančiais kaimynais.

Manau, kad čia yra toks laikas, kurį turime pralaukti. Kalėdos yra tik dvi dienos, o tos dienos gali nulemti daugybę gyvenimų. Patarčiau šiemet jų nesureikšminti ir tą laiką praleisti namuose. Tie, kas turi vaikų ar augintinių, visą savo dėmesį gali skirti jiems. Tokios tos Kalėdos bus, gal liūdnos, gal ne. Tėvai nelabai tuo ir internetu naudojasi, bet pasiskambinsime telefonu“, – sako jis.

REKLAMA
REKLAMA

Viena tradicija išliko

Jų šeima visada laikosi vienos tradicijos – eglutės neperka iš parduotuvės, o važiuoja jos parsivežti iš medelyno, nepaisydami oro sąlygų.

REKLAMA

„Šiemet irgi važiavome išsirinkti eglutės. Šiais metais prie puošimo prisidėjo ir šuniukas – sugalvojo, pažaisti su žaisliukais ir vos ne valgyti juos pradėjo, nors anksčiau taip nedarydavo.  

O tradicija išliko ir šiemet. Po to su ta eglute einame, kaip kokie miškiniai. Vaikai irgi padeda ją nešti. Ši tradicija mums labai svarbi“,– šypsosi jis.

Sūnaus poelgis suspaudė širdį

„TV pagalbos“ žvaigždės Pauliaus sūnūs Giedrius ir Emilis jau išsiuntė laiškus Kalėdų seneliui ir nekantriai laukia Kalėdų ryto. Tačiau šių metų Emilio poelgis suvirpino tėvus iki širdies gelmių.

REKLAMA
REKLAMA

„Kas keisčiausia, bet mano vyresniajam sūnui yra 11 metų ir jis vis dar tiki seneliu. Man labai smagu, kad vaikai iš jo klasės tiki Kalėdų seneliu, nes jeigu jie netikėtų ir kažką sakytų, mano vaikui irgi tikėjimas dingtų.

Emilis, kaip ir dauguma šiemet tikriausiai, prašė kompiuteriuko. Kas labai širdį suspaudė – jis mums nieko nesakęs parašė laišką Seneliui ir į tą savo sulankstytą dėžutę/voką jis sudėjo visas savo santaupas.

Ten buvo viskas iki paskutinio cento, ką buvo sutaupęs per 3–4 metus. Jis tai padarė, nes karantinas ir Kalėdų seneliui gali būti sunkus. Jis parašė laiške, kad pačiam Seneliui nebedaug reikės prisidėti. Dabar jis labai laukia savo dovanos. Kai atidarėme laišką, galvojau, kad ir ašaros pradės byrėti. Vaikas taip nuoširdžiai taupė, o dabar visas santaupas ir sudėjo. Manau, kad vaikai ir turi išmokti vertinti pinigus, ir su jais elgtis, o ne pirkti bet ką. Visas santaupas atidavė Kalėdų Seneliui, tai dabar galės iš naujo taupyti“, – juokiasi jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stengiasi susikurti šventinę nuotaiką

Nors Pauliaus sūnūs labai laukia artėjančių švenčių, tačiau jo paties nuotaika dar ne šventinė.

„Šiemet kažkaip persipina emocijos. Visada kalėdinę dvasią bandydavau užsikurti su eglute, kalėdinėmis dainomis, einame ir darome dirbinius su vaikais, bet yra labai sunku dėl visos koronaviruso situacijos.

Labai bijome susirgti, sunku ir planuoti, nes nežinome, kur būsime už savaitės laiko. Bet kas kitas sukurs Kalėdinę nuotaiką, jeigu ne pats? Su vaikais ir lempučių prikabinome tiek, kad visas namas šviečia iš visų pusių – ką turėjome, tą ir sukabinome. Matyt, gruodį teks daugiau už elektrą mokėti“, – šypsosi jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų