REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būkite pasiruošę prisiderinti prie naujų aplinkybių. Deja, tai sudėtinga ir neprognozuojama diena. Ypač antrą dienos pusę niekam nepatikėkite svarbių užduočių, nerizikuokite pinigais.

Jautis

Nepalanki diena jokiai aktyviai veiklai, svarbiems sprendimams, bet gera apmąstymams. Šiandien atsitraukite į šalį: jums reikia laiko persiorientuoti, laikinai pakeisti kursą.

Dvyniai

Likite sau ištikimi, laikykitės savo senų principų. Bet kokiu atveju jūs esate geriausi, tad remkitės tik į save, nelaukite pagalbos iš svetimų. Nemėginkite rizikuoti, eksperimentuoti svarbiuose reikaluose, taip pat jausmų srityje.

Vėžys

Pasiruoškite, kad jau nuo ryto gali tekti užsiimti papildomais darbais, taisyti anksčiau kieno nors padarytas klaidas. Būkite kantresni, nesinervinkite ir nepradėkite pyktis dėl senų nesusipratimų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nesiblaškykite, nepasiduokite emocijoms, aplinkybės kol kas klostosi ne jūsų naudai. Būkite atidūs patarimams, įspėjimams, gautiems iš giminaičių.

REKLAMA

Mergelė

Veikti neskubėkite. Tai ramybės metas, netinkamas jokiems koviniams žygiams bei permainoms. Nieko nekeiskite, siekite stabilizuoti esamą padėtį ir laukite, stebėkite, tylėkite.

Svarstyklės

Nepavyks paskubinti įvykių, nebent ryte, tad mokėkite laukti. Beje, tai įkvėpimo, naujų idėjų laikas kuriantiems asmenims.

Skorpionas

Ši diena nebloga aiškintis, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu darbe bei namuose, tačiau būkite pasiruošę ir neteisingiems kaltinimams savo atžvilgiu. Nesiimkite atsakingų darbų, kuriems reikia tikslumo, susikaupimo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Visa diena sudėtinga. Viskas priklausys nuo kažkieno nuomonės bei geros valios, tad nereikėtų ant savęs pykti, jei ne viskas pavyks: šiandien jūs objektyviai mažai kam galėsite padaryti įtaką.

Ožiaragis

Permaininga diena. Nebijokite streso, tai paskatins išradingumą, sugrąžins proto aiškumą bei jausmų grynumą. Diena visiškai netinkama priimti svarbius finansinius sprendimus.

Vandenis

Naujai pažvelgsite į ankstesnius įvykius ir galbūt pakeisite nuomonę apie žmones, kurie jums buvo autoritetas. Vis dėlto neskubėkite daryti išvadų: nors kritiškos nuotaikos šiuo metu ir naudingos, jūsų nepasitenkinimas gali būti nepagrįstas.

Žuvys

Dalykiniai rūpesčiai nustums viską į šalį. Iš tiesų pirmą dienos pusę verta susitelkti į senus nebaigtus svarbius reikalus. Popiet nereikėtų imtis nieko atsakingo.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų