REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad šeštadienis Zodiako ženklams atneš daug naujų ir sėkmingų potyrių. Tiesa, kai kuriose situacijose patariama neužmiršti elgtis atsakingai.

Panašu, kad šeštadienis Zodiako ženklams atneš daug naujų ir sėkmingų potyrių. Tiesa, kai kuriose situacijose patariama neužmiršti elgtis atsakingai.

REKLAMA

Avinas

Šiandieną sulauksite dėmesio iš draugų. Nors būsite užsiėmę įvairaus pobūdžio veikla bei kontaktais, į šeimos aktualijas irgi neturėtumėte numoti ranka.

Tauras

Tai turėtų būti rami ir harmoninga diena, arba jums to labai reikės. Gal jausitės kiek vieniši, gailėsite savęs, ilgėsitės mylimo žmogaus, šeiminės laimės. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Dvyniai

Jus gali nustebinti draugiškas pasiūlymas, simpatiško asmens dėmesys. Apskritai, būsite gana emocingi ir linkę sureikšminti malonius dalykus, pokalbius, komplimentus.

Vėžys

Šiandien beveik visur jums seksis, ypač jeigu pasitelksite humoro jausmą.

Liūtas

Diena bus įdomi, sėkminga, jeigu užsiimate žiniasklaida, tarpininkavimu, reklama, komercija.

Mergelė

Padaugės sentimentų šeimai, tėvams, praeičiai. Geriausiai jausitės namuose arba tokioje vietoje, kur nėra triukšmo, šurmulio, svetimų žmonių. Mielai tvarkysite buitį, aplinką.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Šiandien palanku skirti pasimatymus, susitikti su bičiuliais, gerbėjais. Jeigu nepasiseks meilėje, galbūt sėkmė nusišypsos žaidime.

Skorpionas

Gana palankiai turėtų spręstis klausimas, susijęs su studijomis arba sveikatos atstatymu. Daug dėmesio skirsite išvaizdai, stiliaus formavimui.

REKLAMA

Šaulys

Šiandien kartu su partneriu tarkitės dėl svarbių sprendimų. Jūsų naudai gali pasitarnauti ne tik partneriai, bet ir konkurentai. Jie gali pamėtėti neblogų idėjų.

Ožiaragis

Šiandien tiktų prisiimti finansinius įsipareigojimus, derėtis. Gana neblogai seksis meilės ir pinigų reikalai. Jums gali pavykti atgauti skolą arba kažką pasiskolinti.

Vandenis

Šiandien jus labiausiai domins veikla, susijusi su politika, mokslu ar žmonėmis iš toli. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti. Galite tikėtis moralinio ir finansinio įvertinimo.

Žuvys

Šiandien stengsitės rimtai padirbėti, įveikti sunkumus ir turbūt tai duos neblogus vaisius. Rasite laiko ir flirtams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų