REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgiris“ šešių pralaimėjimų seriją Eurolygoje nutraukė išvykos pergale prieš Atėnų „Panathinaikos“.

Kauno „Žalgiris“ šešių pralaimėjimų seriją Eurolygoje nutraukė išvykos pergale prieš Atėnų „Panathinaikos“.

REKLAMA

„Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris po rungtynių išskyrė ne tam tikrus jų akcentus, o pokytį komandos mentalitete.

„Varžovai antrąją rungtynių pusę pradėjo galingai, tačiau sulaikėme šį jų spurtą ir trečiąjį kėlinį baigėme lygiu rezultatu, tai buvo itin svarbu pergalei. Žinoma, mentaliteto pakeitimas yra labai svarbus, nes nėra nieko sėkmingiau už sėkmę. Mentalitetui nėra nieko geriau nei pergalės, o pralaimėjus keletą rungtynių tai veikia priešingai. Negali paneigti, kad rezultatai atsiliepia psichologiškai, todėl pergalė buvo itin svarbi“, – teigė strategas.

Tuo tarpu 24 taškus (6/8 tritaškių) surinkęs Marius Grigonis nesureikšmino asmeninio pasirodymo bei išskyrė akivaizdų progresą darbuojantis savo aikštės pusėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Pramečiau du tritaškius, tad pasirodymas nebuvo idealus. Turime daug vietos tobulėjimui, tačiau džiaugiuosi pergale. Labiausiai esu patenkintas tuo, kad leidome „Panathinaikos“ pelnyti vos 69 taškus, o tai reiškia gerą gynybą. Pastaruoju metu turėjome sunkumų, bet aš tiesiog džiaugiuosi pergale“, – tikino gynėjas.

REKLAMA

69 praleisti taškai yra antras geriausias šio sezono pasiekimas. Įdomu tai, kad rekordas taip pat yra pasiektas Graikijoje, sezono atidarymo mače 68:67 palaužiant Pirėjo

„Olympiacos“. Kauniečiai šį sezoną vos kartą laimėjo namie (89:73 prieš Stambulo „Anadolu Efes“), o artėjančiame ture galės sėkmę sugrąžinti ir į „Žalgirio“ areną, gruodžio 15-ąją priimdami Vitorijos „Baskonia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų