REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koronavirusas plinta Darbo partijos frakcijos gretose.  Susirgo dar vienas Darbo partijos frakcijos narys Aidas Gedvilas. Jis šiuo metu gydosi namie.

Koronavirusas plinta Darbo partijos frakcijos gretose.  Susirgo dar vienas Darbo partijos frakcijos narys Aidas Gedvilas. Jis šiuo metu gydosi namie.

REKLAMA

Seimo narys tv3.lt teigė, kad lapkričio 30 dieną pasijautė neįprastai ir pasidarė Covid-19 tyrimą.

„Tą pačią dieną gavau teigiamą atsakymą. Skaudėjo visą kūną, temperatūra vėliau pakilo iki 37, 5 laipsnių. Skaudėjo galvą.

Matyt, ir spaudimas buvo pakilęs, nes iš nosies bėgo kraujas. Vėliau nejaučiau kvapo“, – teigė A. Gedvilas.

„Šiuo metu jaučiuosi ganėtinai normaliai, šiandien po pietų ketinu susisiekti su šeimos gydytoja ir konsultuotis dėl tolimesnių veiksmų“, – sakė A. Gedvilas.

Pasak jo, norėtų pasidaryti plaučių tyrimą: „Norėčiau pasidaryti plaučių rentgeną, nes kiek teko girdėti, buvo tokių atvejų, kai žmogus po ligos puikiai jautėsi, o padarius nuotrauką buvo atrandamas plaučių uždegimas.

REKLAMA
REKLAMA

Jei pavyktų išvengti tokios komplikacijos – tuomet būčiau persirgęs, manau, ganėtinai lengva forma“, – teigė A. Gedvilas.

Šią savaitę koronavirusu susirgo ir dar vienas Darbo partijos frakcijos narys – tai Valentinas Bukauskas. Taip pat susirgo Andrius Mazuronis ir dar vienas darbietis Viktoras Fiodorovas.

REKLAMA

„Taip sutapo, kad be manęs jau, tie, kurie galimai buvo kontaktavę su manimi, jau jie po to izoliavosi ir kažkokių papildomų izoliacijų dėl manęs nereikėjo.

Man atrodo, kad šiandien papulti tarp 2-3 tūkst. užsikrėtusių žmonių tikrai yra nemaža tikimybė. Šiandien tikrai yra menas apsaugoti save ir kitus“, – teigė A. Gedvilas.

Seime koronaviruso protrūkis fiksuojamas jau kelias savaites. Anksčiau Covid-19 buvo nustatytas ir Seimo pirmininkei, Liberalų sąjūdžio vadovei Viktorijai Čmilytei-Nielsen, taip pat liberalams Viktorui Pranckiečiui, Jonui Varkaliui, konservatoriams Vytautui Juozapaičiui ir Andriui Kupčinskui. Bet dauguma jų jau pasveiko.

Prisiminkite, anksčiau TV3 Žinios rodė, kaip Seimas virsta koronaviruso židiniu:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų