REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugumai Zodiako ženklų atėjo nelengvas metas, kai kilę rūpesčiai spręsis sunkiau nei įprasta. Svarbiausia dabar neskubėti ir leisti rekalams plaukti sava vaga. 

Daugumai Zodiako ženklų atėjo nelengvas metas, kai kilę rūpesčiai spręsis sunkiau nei įprasta. Svarbiausia dabar neskubėti ir leisti rekalams plaukti sava vaga. 

REKLAMA

Avinas

Rytą mažiau žadėkite: neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Taip pat nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, velsitės į avantiūras: daug norėti, toli užsibrėžti pavojinga.

Tauras

Rytą nesklandumų vis dar pakaks, ypač darbe, tad iki pietų dėl nieko svarbaus nesitarkite. Jei gausite įdomių pasiūlymų, apsisprendimą atidėkite savaitgaliui arba kitam ketvirtadieniui.

Dvyniai

Mažiau tikėkite šios dienos pažadais jums padėti. Darbe galimi netikėtumai, apgaulės, net priešų, konkurentų provokacijos. Nuo jūsų diplomatiškumo (o jo stigs) priklausys, ar neužkirsite kelio į karjeros aukštumas.

Vėžys

Pirmoji dienos pusė nekokia. Nesiimkite rizikingų ar atsakingų darbų: nukentėsite, o padarytos klaidos pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Pirmąją dienos pusę venkite nereikalingo bendravimo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Geriau, kad rytą nepristigtų šaltakraujiškumo bei objektyvumo. Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti skubių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais.

REKLAMA

Mergelė

Dėl skubėjimo, neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai netinkamas laikas pinigams investuoti ar skolinti. Galimi konfliktai darbe. Svarbesnius susitikimus bei pokalbius verta planuoti antrai dienos pusei.

Svarstyklės

Neaiškių nuostolių, keistų pokyčių metas. Tai netinkamas laikas finansinėms, buities problemoms spręsti. Būsite pernelyg patiklūs: neskubėkite tikėti nuogirdomis, paskalomis.

Skorpionas

Pirmoji dienos pusė vis dar sudėtinga, galite pasijusti atsidūrę aklavietėje. Atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją, su nieko nesiginčykite, taip pat niekur nesiveržkite, neskubėkite: per skubėjimą pražiopsosite, pamiršite svarbių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Sunkus, pavojingas laikas, ypač vyrams bei vadovams. Neskubinkite įvykių, nepalankus laikas įsibėgėti. Galimos problemos dėl vaikų.

Ožiaragis

Smulkūs nesklandumai, neesminiai kliuviniai, nuo ryto griūvančių nenumatytų darbų bei rūpesčių gausa gali erzinti. Vis dėlto dabar esate stiprūs, kad įveiktumėte įvairius nesklandumus, kad adekvačiai sureaguotumėte į jums keliamas pretenzijas.

Vandenis

Nepalanki diena. Nereikia veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės nuomonei, net jei ji bus nepriimtina. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti.

Žuvys

Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų: nuovargis, susierzinimas išmuš iš vėžių. Susitarimams nepalankus metas iki pietų. Popiet aplinkybės keisis jūsų naudai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų