REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors darbams vejant darbus gali atrodyti, kad viskas nesuspėjama, visgi šiandien palanku užbaigti senas užduotis, užsibrėžtus tikslus. 

Nors darbams vejant darbus gali atrodyti, kad viskas nesuspėjama, visgi šiandien palanku užbaigti senas užduotis, užsibrėžtus tikslus. 

REKLAMA

Avinas

Su nerimu lauksite žinių iš užsienio ar oficialios institucijos. Darbe bus sunkoka suderinti dalykinį ir romantinį interesą. Abi sritys gali nukentėti. Būkite pareigingi ir diskretiški toje aplinkoje, kurioje dirbate.

Tauras

Gali būti, kad teks iš peties padirbėti. O jeigu norite atsikratyti įkyrių minčių, susijusių su darbine ar šeimine situacija, sveikata, neatsisakykite draugiško pasiūlymo nekasdieniškai praleisti laisvalaikį.

Dvyniai

Jums norėsis lyderiauti, nurodinėti kitiems, tačiau tai tikrai ne visiems patiks. Galimas net kolektyvinis protestas prieš kažkokius jūsų reikalavimus, pakeitimus ar pan.

Vėžys

Reikalai gali klostytis ne itin gerai. Gali išaiškėti kažkokios intymios paslaptys ar slaptos klastos, nuodėmės. Pravartu pamąstyti, atsiribojus nuo svetimų įtakų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite jausmingi, aistringi, lengvai pasiduodantys emocijoms, pavydui. Nelabai kontroliuosite savo žodinę raišką, todėl aplink jus pagausės įsižeidusių žmonių.

REKLAMA

Mergelė

Šiuo metu gali išlįsti jūsų lengvabūdiškumo, išlaidumo padariniai. Kita vertus, net ir būdami labai saikingi, korektiški, vis tiek kažkam neįtiksite, nepatiksite. Neverta dėl to jaudintis.

Svarstyklės

Jeigu neseniai iškraipėte informaciją, įsivėlėte į konfliktą, galimi to padariniai. Vis dėlto kai kas jums seksis puikiai. Turbūt pademonstruosite gerą išmanymą dalyko, kuriuo seniai domitės.

Skorpionas

Galbūt būsite linkę atsiriboti, užsisklęsti, jeigu artimieji nenorės jūsų suprasti. Nereikėtų pernelyg dramatizuoti menkų nesusipratimų. Stenkitės įkūnyti kūrybinius sumanymus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Trokšite ir sieksite meilės, bet nebūtinai tinkamais būdais. Galite įsivelti į meilės trikampį arba savo flirtavimu suerzinti artimą žmogų, sukelti pavydą. Meilės santykiai darysis aistringesni, bet stipriai augs ir psichologinė įtampa.

Ožiaragis

Darbai, projektai gali strigti dėl nenumatytų priežasčių. Pasirūpinkite sveikata.

Vandenis

Šiandien gali įvykti tam tikras lūžis asmeniniuose santykiuose. Tikėtina, kad gludinsite aštresnius kampus ir bandysite rasti kompromisą, suderinti interesus ar netgi sužavėti tuos, kuriems norite patikti.

Žuvys

Pagrindinis galvos skausmas šiandien bus skolos, finansiniai įsipareigojimai, turto dalybos ar pan. Dėl finansinių nesklandumų gali šlyti ir partnerystės santykiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų